Fatih sonuçtan hiç memnun değil

İşte Vizem Danışmanlık İngiltere Çalışma Vizesi Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

13 Haziran 2024 11:31

İşte vizem diye bu firma Instagram'dan İngiltere çalışma vizesi adı altında beni 3 aydır oyalıyorlar. Özellikle orada S*** D***** diye bir bayan var, davetiye getirteceklerini söyleyip 500 Euro aldı ve davetiye gönderdi. Davetiye sahte çıktı. Devamlı oyalama yaparak vize randevusu aldık fakat vize sonucu çıkmasına rağmen tarafıma vize sonucunu söylemediler. Hâlâ vize sonucu çıkmadı diyorlar. İnanmadım, söylemelerinin sebebi çünkü ret olmuştu. Benim para iademin yapılmasını istiyorum fakat yine hâlâ bana yok şöyle oldu, yok böyle oldu diye insanları mağdur etmeye devam ediyorlar. Kanuni süreci başlatacağım. Kimse bedavadan para kazanmıyor, insanları duyguları ile oynamak neymiş onlar görecekler. Bende bunlarla ilgili en az 20 yorum var, ben ekran görüntüsü aldım.

Yorumlar (9)

Merhaba bize şu an firmadan davetiye geldi ama yorumları gördüm şimdi sizin probleminiz hala devam ediyor mu?

Erkan
Erkan

Bunlar Instagram'da hala aktif mi hangi sayfa üzerinden reklam veriyorlar

Roop vize diye duyum aldım

Benim sürecim devam ediyor randevular dolu diyor bayramdan sonra randevu alacakları söylediler inşallah yanlış bir şey yapmazlar o zaman görürler benim ne yapacağımı

Durumunuz nedir süreciniz deva ediyor mu randevu alabildiniz mi problem var mı?

İbrahim
İbrahim

Bir gelişme oldu mu acaba

Sezgin

Fatih bey Vize tipine baktınızmı? Bence vize tipi turistik zaten istedikleri evraklarla turistik vize alınmaz. Bilerek red aldırıyorlar

Sezgin

Merhaba Fatih Bey Ben vize randevusuna gittim. Ama vize başvuru evrakını görmediğim için emin değildim. Bende vize randevusunda TLC ye sordum. Vize tipi turistik dedikleri için başvuru yapmadım. Eğer yapsaydım boşu boşuna red gelecekti. Mail adresim [email protected] dilerseniz konuşabilir. Bende şikayet ettim firmayı

Fatih
Fatih

Sezgin bey firma bana çok şeyi göstermedi bütün işlemleri sistemden zorlamalarım neticesinde vize randevusuna gittim gitmez olaydım vize ret sebebi onların kendi maillerine düşüyor mayıs 27 de sonuçlanmış 20 günden fazladır ben sormama rağmen ısrarla vize sonucu gelmedi diye oyaladılar ben artık kendim gittim bugün öğrenebildim ve hala ret sebebini kendilerine mail gitmesine rağmen söylemiyorlar bu firma schengem vize olarak da hizmet veriyor aynı adres yerlerini çok iyi biliyorum bundan sonra kendileri düşünsün bakalım

İşte Vizem Danışmanlık Yanıltıcı Vize Danışmanlığı İle Mağduriyet Yaşadık

14 Haziran 2024 20:26

26 Haziran 2024 18:33
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

İşte Vizem Danışmanlık İngiltere'de İş Vaadi Ve Yalanları.

10 Haziran 2024 16:09