Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Lisan Merkezi Kaba Ve Aşağılayıcı Konuşulması

18 Ağustos 2023 15:59

4,5 yıldız ortalamasına bakarak kayıt yaptırdık. Maalesef çok yanılmışız.
Kursa kayıt yaptırırken kurs sahibi l*** hanımın sorularınıza ve detaylı bilgi almak istediğiniz konulara tepeden ve hallederiz, tavırlarını fark etmezseniz, sonucunu, halletmediklerinde, tekrar görüştüğünüzde, sizi dinlemeden, sözünüz sık sık kesilerek ve siz sakin olduğunuz halde, azarlanarak, evet maalesef inanılmayacak bir şekilde sizi azarlamasından ve sesini yükseltmesinden bahsediyorum, görürsünüz. Öyle bir durum ki, ortamı ve l*** hanımı siz sakinleştirmeye, lütfen sakin olun, demeye başlıyorsunuz.

Kursa başlarken hocamız şu an izinde, isterseniz başka hocayla başlayabilir veya iki hafta bekler, izinden dönünce başlarsınız dendi. Biz de süremiz çok kısıtlı olmasına rağmen eğitimimizin daha sağlıklı olması için bekleyebileceğimizi, ancak kesin olarak en geç 21 Ağustos günü başlaması gerektiğini söyledik. Karşı taraftan da 21 Ağustos pazartesi günü başlayacağını, ancak 2-3 gün öncesinde tekrar hatırlatmamız istedi.

Yine evet onlar değil, biz hatırlatıyoruz. Tekrar hatırlatmak için aradığımızda hocanın henüz izinden dönmediği, Almanya'da olduğu ve tatildeyken rahatsız edilemeyeceği bilgisi verildi. Bu konunun bizimle ilgisi olmamasına rağmen bizim planımızın aksayacağı söylediğimizde, biz ayarlamaya çalışacağız, tekrar size dönüş yaparız dendi. Net olarak o gün başlayacak ama değil mi dediğimizde, çalışacağız işte tekrar tekrar aynısı soruyorsunuz diye çıkışılmaya başlandı.

Net bir cevap verilmediği gibi kabalıktan ve nezaketten de öte kavga edercesine konuşuldu. Tekrar sormanız veya fikir belirtmeniz maalesef mümkün değil çünkü ya lafınız bölünüyor ya da sesiniz bastırılıyor. Onlar plan yapacak ve ''müsait olduklarında'' size dönüş yapacaklardır. Zaten ikinci görüşmeden sonra aramaya çekineceksiniz.

Üstelik fiyat konusunda da farklı bilgiler almanız normal. İlk aradığımızda t*** Bey farklı, birkaç saat sonra kayıt için aradığımızda l*** Hanım farklı fiyat söyledi. Siz tüm şubeleri arayabilirsiniz. Böylece biraz beyin fırtınasıyla doğru fiyatı tahmin edebilirsiniz.

Damla sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Lisan Merkezi İade Sürecinde Yaşanan Bilgi Kirliliği ve Mağduriyet

19 Temmuz 2025 21:34