İstanbul İşletme Enstitüsü MEB Onaylı Sertifika

21 Haziran 2023 11:55

Maalesef ben de MEB onaylı yazıyor diye kayıt oldum. Sertifika da kazandım fakat araştırdığımda yanılttığını gördüm. Üzücü açıkçası buna bir çözüm bulunmalı, birçok çok kişinin şikayetçi ve mağdur olmasına rağmen, hala yasaklanmaması ya da kapatılmaması gerçekten şaşırtıcı.

10 Temmuz 2023 17:42 (Şikayetten 19 gün sonra)

Ayşe
Ayşe

Yazdıklarımı dikkatli bir şekilde okuyun. İİENSTİTÜ'nün vermiş olduğu sertifikaların hiçbir geçerliliği yok. E devlete girip baktığınızda görünmüyor geçerliliği yok çünkü. MEB onaylı zaten olamaz bu durumda. Kişisel gelişim için alabilirsiniz. Önceleri eğitim ücretsizdi şimdi ücretli yaptılar. Bir de hiçbir geçerliliği olmayan sertifikaya para istiyorlar. Alan da oluyor. Napacaklarsa geçerliliği olmayan kağıt parçasını. Bilinçli olan MEB onaylı ya da sem 'lerden alır her yerde geçerliliği olan sertifikaları.

Ahmet
Ahmet

Ayşe Hanım merhaba. Edevlette gözükmesi için MEB'in sınavına girmeniz lazım. Bu kurumdan 5 yıldır eğitim programı alıyorum. Zaten hiç kimse e-devletin sözünü etmiyor. Kurum kendi belgesini düzenliyor. Ben bilgisayar işletmenliği sertifikamı aldım. Üzerinde kurumun MEB onayını gösteren QR kod var. Ekliyorum buraya. Destekten kişilerle görüşün sorun varsa ilgileniyorlar.

Serhat
Serhat

Merhaba, şikayetiniz ile ilgili sormak istiyorum, çünkü kurumu ben de günlerdir araştırıyorum güvenilir mi diye, elbette şüphelerim var benim de, eğitim merkezi olmayıp üstelik uzaktan eğitim vermeleri kamuda geçersiz olmasına sebebiyet de verebilir belki, bilgisayar işletmenliğini örnek almak istiyorum mesela kamuda atanmak için MEB onaylı isteyenler dolayısıyla mebe bağlı bir yerden (özel veya devlette) eğitim almak isteyecekler, ve bu eğitimin e devlette gözükmesi için mebin yapmış olduğu sınava girdikten sonra e devlette çıkması gerekmiyor mu? Sürekli yorumlarda çünkü e devlette çıkmıyor diyenleri görüyorum ben fakat bu insanlar mebin sınavına girdi mi acaba? Veya siz girdiniz mi?

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Belge Onayı

11 Ocak 2025 23:08