Fırat sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 15:09

Fırat k***
Merhaba, 24/05/2024 tarihinde İGDAŞ doğalgaz açma kapama işi için mülakata çağrıldım. Çağrıldığım yer Bakırköy Ek Hizmetler Binası, İBB’ye ait. Ama 4 aydır hiçbir haber gelmedi, lütfen yardımcı olur musunuz? Her yere yazdım, hiçbir dönüş almadım, lütfen. Çok uğraştım, inşallah buradan yardımcı olurlar.

18 Kasım 2024 15:44

Ek
Ek
18 Kasım 2024 15:38

Fırat köse Merhaba 24/05/2024 tarihinde İGDAŞ Doğalgaz açma kapama işi için mülakata çağrıldım. Çağrıldığım yer Bakırköy ek hizmetler binası İBB’ye ait Ama 4 aydır hiçbir haber gelmedi lütfen yardımcı olur musunuz her yere yazdım hiçbir dönüş almadım lütfen.

18 Kasım 2024 15:36 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli vatandaşımız, Şikayetinizin devam etmesi halinde Çözüm Merkezi hattımızı aramanız ya da e-posta adresimizden başvurunuzu yenilemeniz halinde konu incelenecek ve tarafınıza bilgi verilecektir. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

İBB Kariyer Başvurumda 9 Aydır Bilgilendirme Yapılmıyor

04 Ekim 00:33
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

İBB Güvenlik Alımı Mülakatı Sonrası 6 Aydır Geri Dönüş Yapılmadı

27 Mayıs 16:55

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mülakata Geri Dönüş Yapılmadı!

27 Haziran 2024 12:08

İBB Kariyer Başvuru Sürecinde Geri Dönüş Eksikliği