İbb Ümraniye PDM Hayal Kırıklığı

Ayşe
16 Ocak 2024 20:5624.233

Sabah saat 6:30'da çocuklarımı sıcak yataklarından uyandırarak (randevumuza geç kalmamak için) yağmur altında yola çıktık. Ümraniye Çarşı'da bulunan Ümraniye PDM İBB'ye ulaştık. Asansör arızalı olduğu için iki çocuğu eşimle kucağımızda merdivenlerden çıkardık ve saat 8:15'te kapıya vardık. Kapı kapalıydı ancak içeriden sesler geliyordu. Büyük kızım (3,5 yaşında) tuvalete gitmek istediğini söyleyerek sıkıntı yaşamaya başladı, kapıyı çalmamıza rağmen açan olmadı. Diğer çalışanlar yavaş yavaş gelmeye başladılar ve içeriye bizimle iletişim kurmadan girdiler. Tam içeri girerken, 'Kızımın tuvaleti geldi, tuvaletinizi kullanabilir miyiz?' diye sordum. Kapıyı kapatmaya çalışan kadına, 'Hayır, şu an tuvaleti kullanamazsanız merdiven boşluğunda yapmak zorunda kalacağız' dedim. Kadın 'Ha, bunu düşündünüz yani' dedi. Zoraki de olsa çocuğumu belediyenin hizmet olarak sunduğu kurumun tuvaletine götürdüm. Böyle bir duruma şaşırmıştım; çünkü bu Türkiye ve biz yardımsever insanlarız, üstelik bu bir psikoloji merkezi. Randevu saati geldiğinde, bekleme alanına alındık ve doktorun yanına sırayla alındık. Kızımla birlikte içeri girdim. Doktor, kızımın yanında bana ne yaşadığımızı sordu. Okulda pedagogla görüşüp görüşmediğimizi sordu ve neden buraya geldiğimizi sorgulayan bir tavır sergiledi. Beş dakika bile geçmeden odadan ayrıldık. Üzgünüm, ancak bu deneyim, normal bir psikolojiye sahip olan birini olumsuz etkileyebilir. Bence oradaki çalışanların öncelikle kendilerine psikolojik danışmanlık hizmeti almaları gerekiyor. İlgisiz ve mutsuz görünüyorlardı. Zamanınızı ve emeğinizi boşa harcamayın, hiçbir işe yaramıyor. İki çocuğumla zor durumda kaldım ve yağmurda, çamurda evimize dönmek zorunda kaldık.

17 Ocak 2024 11:45 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59324053200 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB Ümraniye PDM Hayal Kırıklığı

Murat
16 Ocak 2024 15:1719.976

İBB Ümraniye PDM merkezine uzun uğraşlar sonucu randevu alabildik. Resmen hayal kırıklığı. Sabah 15 dakika erken geldik ...

1 Destek

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

İstanbul BüyükşehirBelediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

Burak

Hikmet
Eyüp Sahil Parkı Çevre Kirliliği

Eyüp Sahil ParkıÇevre Kirliliği

Zümra
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

İstanbul BüyükşehirBelediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

Hakan

Öne ÇıkanKonular