İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bizim Fırın Bayrampaşa AEG Duba Sorunu

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bizim Fırın Bayrampaşa AEG Duba Sorunu
08 Mayıs 2024 22:48

08.05.2024 tarihinde saat 22:00'da eşimle hastane dönüşü Bayrampaşa Kartaltepe'deki AEG park yerinde yarım saat boyunca yer aradık. Eşim, en sonunda kendilerince sahiplenilen ve duba konulan fırının önüne (Kartaltepe Mahallesi Süleyman Şah Caddesi No:27 Bayrampaşa) arabayı park etmek istediğinde kaba bir şekilde karşılandık. Hiçbir hakkı olmayan kişiler tarafından, bir aracın daha tam fırının önünde bozuk bir şekilde durduğu belirtilerek, 'Sabah aracınızı bu şekilde bulamazsınız.' şeklinde tehdit edildik. Kendilerini haksız yere yetkili sanan bu kişilere karşı lütfen gereken yasal işlemler yapılmasını talep ediyorum.

09 Mayıs 2024 14:57 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-60398895885 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Duba Koymak İstiyorum Otoparkın Önüne

25 Nisan 2024 02:21
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 13:52

08 Ocak 2024 01:12
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Apartman Yanındaki Boş Alanın Kullanıma Kapatılması
Emine sonucu yetersiz buldu

06 Mayıs 2024 19:44
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 13:14
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnşaat Sahası Otopark Olarak Kullanılıyor Can Güvenliği Yok

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri