İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi 34 Tch 19 Plakalı Araç Hakkında

10 Nisan 2024 19:03

10.04.2024 tarihinde saat 18.20'de Avcılar Güner Taksi Durağı'na bağlı 34 TCH 19 plakalı taksi, ben sokağın ortasına kadar gelmiş olmama rağmen sokağın başından gelerek yolumu bilerek kapatmış, geri gitmekte ısrar etmiş, sokak tek yönlü olmamasına rağmen (gidiş istikametimde sola dönüş yasak olup, sağa dönüş yaptım) ters yönde olduğumu iddia ederek yolu kapatmaya devam etmiştir. Aracına alan yolcuları bana yönlendirmiş, kadın ve taksi şoförü bana hakaret etmiştir. Taksi durağını arayarak şikayette bulundum fakat kendileri herhangi bir yaptırımda bulunamayacaklarını belirttiler. Araçtaki çocuğum korktu ve ağlamaya başladı. Bu araç hem bana hem çocuğuma travma yaşatmıştır. Kendisi hakkında gerekli cezaların uygulanmasını ve bu gibi şiddet yanlısı taksi şoförlerine örnek olması amacıyla rica ederim.

11 Nisan 2024 11:39 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

23 Mart 2024 08:23

01 Mart 2024 23:25
Çisem sonuçtan memnun değil

18 Kasım 2023 12:26
M. Volkan sonuçtan çok memnun

16 Şubat 2024 21:46
"Hızlı dönüş yapıldı teşekkür ederim"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri