Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

İBB Arnavutköy Boğazköy Spor Tesisi Çalışanları

06 Ağustos 2024 21:07

İBB Arnavutköy Boğazköy Spor Tesisi'nden fitness için satın alma işlemimi yapıp seans günü spor için salona gittim. Salonda iki tane spor hocası vardı ve 4 saat aç değilseniz ölçüm yapamayız o yüzden sadece koşu bandı ve bisiklet kullanabilirsiniz dediler. Bana öncesinde böyle bilgi verilmediğini, ölçüm de istemediğimi söyledim. Kişisel çalışın o zaman, ölçümsüz program yapamayız dediler (Bunu da tavır yaparak söylüyor benimle konuşan hoca, diğer hoca da yanında) Kabul ettim ve çalışmaya başladım. Birkaç aletin kullanımını sadece göstermeleri için yardım istedim ve bana sert bir şekilde kesinlikle yardımcı olmayacaklarını söylediler. Hatta hocalardan birisi yardımcı olacakken, diğeri onu da manipüle ederek yardımcı olmasını engelledi ve ikisi de aynı ağızdan aletlerin kullanımını göstermeyeceklerini söyleyerek benimle tartışmaya girdiler. Salondan, kendi başına spor yapan birini de tartışmaya sürükleyerek üstünlük sağlamaya çalıştılar.
Salondan sporum bitince çıktım ve danışmaya gittim. Danışmada sadece bir hanım vardı. Fitness salonundaki hocaların ismini öğrenmek istediğimi söyledim fakat sert bir dille "isimlerini veremem, resmi yerlerde çalışanların ismi verilmez, resmi yerde çalışıyor olsanız bunu bilirdiniz" gibi tamamen gerçek dışı şeyler söyledi. Memur olduğumu ve kurumlarda çalışan kişilerin isimlerinin devlet sırrı olmadığını, şikayet bildirimi için istediğimi söyledim fakat ısrarla veremem dedi. Müdürleriyle görüşmek istediğimi söyledim fakat çıkmıştı. Danışmadaki kişi arkasını dönüp gitti.
Hizmet almaya gittiğimiz salonu babalarının çiftliğine çevirmiş, kafalarına göre kural koyan, gelen kişilerle kişisel düelloya tutuşan ve üstünlük taslayan bu çalışanlarınızdan şikayetçiyim. Vatandaşı ezin diye mi açıldı buralar?

07 Ağustos 2024 09:31 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Musa sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2025 16:35
ibb-spor-kompleksinde-fahis-zamlarla-kontor-satisi-magduriyeti-2.jpg

02 Şubat 2024 05:14

05 Ağustos 2025 20:19

İBB Spor Anket Hata

12 Mayıs 2024 17:07
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 11:08

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri