Suat sonuçtan hiç memnun değil

Isıbox Mühendislik Pişmanlıktır

Isıbox Mühendislik Pişmanlıktır
24 Eylül 2024 14:02

Antalya Isıbox mühendislik isimli firmadan evime her şey dahil doğal gaz tesisatı için sözleşme imzaladık
# sözleşmede kredi kartına 10 taksit yazılmasına rağmen kredi kartımdan 6 taksit çekerek beni maddi olarak sıkıntıya soktular hiçbir şekilde bu durumu düzeltmediler
# Tesisat döşemesi için gönderdikleri ustalar acemi ve işçiliği çok berbatı kalorifer Radyatörleri duvara mont etmeye çalışırken hep duvarları patlatıp öyle bıraktılar acemi ve işi bilmeyen ucuz işçilik olduğu her hallerinde ve yaptıkları işten belli oldu
# cam menfezi için gönderdikleri camcı menfezi öyle bir açtı ki iki cam arası cam doldu görsel açıdan pis bir görüntü oldu videosunu atıyorum
#ve son olarak Isıbox mühendislikten ben yaptırdım pişman oldum Antalya olarak bu firmadan yaptıran bence pişman olur.
# Bu firma olumsuz ve yanlış olan hiçbir şeyi düzeltmiyor yardımcı olmadılar hiçbir konuda.

23 Eylül 2024 15:16
isibox-muhendislik-pismanliktir-antalya-1.jpg

Ek

25 Kasım 2024 23:06

Tarafıma dönüş sağlanmış olup, sorunum çözüme kavuşturulmuştur

Raziye
Raziye

Ben böyle bir saçmalık görmedim duymadım ortak alan biz binaya taşınmadan bu firmayla anlaşılmış ve 28 Eylül 2024 tarihinde bu firma tarafından ortak alan kurulum sağlanmıştır ve hala başvuru dahi Enerya yapılmamış bina olarak ortak kurulum parasını ödediğimiz halde gerekçe çok yoğunuz bir ya da iki ay beklersiniz kış çıkınca mı? Mağduruz gereğinin yapılmasını en kısa zamanda talep ediyoruz 😔

Paylar Mühendislik İnsanları Mağdur Ediyor

06 Kasım 2023 14:24
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 21:56