Anadolu Doğalgaz Proje Borularından Sızma Var, Arızalı Ürün Takıldı, Telafi Edilmedi

28 Aralık 2023 21:17

Anadolu doğalgaz mühendislik firması ile müstakil evimize doğalgaz kurulumu yaptırdık. Ancak ikinci el arızalı kombi taktılar ve 2 yıl garantili denmesine rağmen sonradan öğrendik ki, sadece 1 yıl garantiliymiş. Kombinin arızalandığını ve sürekli basınç düşürdüğünü belirterek, sorunun giderilmesi için firmaya başvurduk. Günde 20 defa basıncın kendiliğinden düştüğünü ve kombinin kapandığını, biz açtığımız zaman ise yüksek miktarda fatura geldiğini belirttik. 2000 TL ödeme yaptım. Çalışan insanlarız ve sürekli evde olamıyoruz. Servisi aradığımızda, gelip incelediklerinde 600 TL karşılığında parça değişimi gerektiğini söylediler. Bağlantı borularından su sızdığını ve bu durumun kendi hatalarından kaynaklandığını belirttiler.
Ancak ücreti karşılamayı reddediyorlar ve kombiyi tamir etmiyorlar. Vasat bir firma. Satın aldıkları ürünlerin arkasında durmuyorlar ve kendi hataları olmasına rağmen ödemeyi reddedip sorumluluktan kaçıyorlar.

Paylar Mühendislik İnsanları Mağdur Ediyor

06 Kasım 2023 14:24
Evren sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Kombi Servisi Saat Verildi Gelen Yok

09 Mart 2025 21:46
Ankara Kombi Servisi Saat Verildi Gelen Yok
Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Suadiye Klima Kombi Servisi Sözünde Durmayan Kombici

26 Ocak 2024 10:45
Işılay sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 20:29

Kombi Bakımında Şaşırtan Fiyat Ve Sonrası