Zeren sonuçtan hiç memnun değil

KFC Eksik Yemek Şikayeti

KFC Eksik Yemek Şikayeti
08 Mart 2023 17:56

Bugün öğlen yemeği için Trendyol yemek üzerinden Şerifali KFC restoranından KFC tavuk burger kutu söyledim. Yemek görseldeki gibi geldi. Hemen Trendyol uygulamasından şikayetimi dile getirdim ve iade istedim. Ancak çözüm merkezleri defalarca kez şikayet etmeme rağmen talebimi reddetti. Trendyol asistanda bağlanmaya çalışıyorum sürekli internet sorunu yüzünden bağlantım kopuyor. Çağrı merkezlerini de aradım, maalesef mümkün değil dediler. Şimdi görseldeki gibi içinde tavuk olmayan tavuk burger mi satıyorsunuz yoksa benim iademi yapmamak için bahane mi yaratıyorsunuz?

Aç kalmam yetmedi bir de iki parça hamburger ekmeğine 100 TL para verdim. Başımın gözümün sadakası olsun der geçerim ancak tavır ve yardımcı olunmaması işi inada bindirdi. KFC'yi de aradım telefon numaramı aldılar Şerifali şubemiz geri dönecek size dediler oradan da geri dönüş alamadım. Bu nasıl bir rezillik anlamış değilim, ancak yarın şubeye bizzat kendim giderek durumu anlatıp fotoğrafları göstereceğim. Ne Trendyol'a ne de KFC 'ye hiç yakışmadı bu durum. Bir an önce bu durumu telafi etmenizi bekliyorum.

08 Mart 2023 19:22 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmış olup, konu ilgili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Saygılarımızla. KFC müşteri hizmetleri

KFC Menülerinde Kalite Ve Lezzet Sorunları Yaşanıyor

03 Haziran 2025 19:11
KFC Menülerinde Kalite Ve Lezzet Sorunları Yaşanıyor
Esra sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2025 22:48

30 Ocak 2025 12:31
KFC'de Eksik Ve Soğuk Sipariş Hayal Kırıklığı
KFC'de Eksik Ve Soğuk Sipariş Hayal Kırıklığı
Ege sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2025 14:34
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 01:42
KFC'den İptal Edilen Siparişin İadesi 3 Aydır Yapılmadı