KFC Bedavadan Para Kazanma

16 Mart 2023 14:47

Getirdiğim yemekten siparişi verdim. KFC'den 7 yaşındaki hasta yeğenime, adres ve konum farklı diye, utanmadan siparişi iptal edip 134 TL'lik haksız kazanç sağladılar. Siz kimsiniz böyle insanları mağdur ediyorsunuz? Sizin sistemine sipariş düştü; KFC bunu gördü. Baktı ki, konum farklı, beni niye aramadılar? Yalandan sipariş hazırlanmış gibi yapıp, beni arayıp adres ve konum farklı diye sordular; isterseniz konuma çıkarız, yok derseniz iptal edin ama para da yok. Siz saka mısınız? Beni arayıp, doğru adresimi verdim; kurye asla KFC'den çıkmadı. O arada bu adrese gelmesini sormadılar mı? Yok derseniz iptal edeceklerini söylediler. Benim adresim doğru, yeğenim hasta; ona gönderdim. Her zaman giden yer dün, kurye bey istemedi; menü orada yola çıkmadan iptal edildi. Ses kaydı var; dinleyin konuşmayı. Beni aradılar; daha menü çıkmamıştı. Siparişe bakan kişi, orada bir yanlışlık olduğunu ilk anda görmüyor mu? Not düşmüşler. Kurye geldi; yoktu. Yalan; zaten adrese gelseydi, biz zaten menüyü alacaktık. Ama hem KFC'den çıkmayıp, hem de konum farklı diye iptal edip üstüne parayı aldılar. Nedir ya; adres doğru, menü çıkmadı; hatta yapılmadı bile ve 134 TL'yi yok ettiler. Size bırakamam bu parayı; o para iade olacak. Kimse l değil; dünden beri aynı saçmalık robot gibi konuşan insanlar. O menü adrese gelmedi; gelse teslim olurdu. Du menü konum farklı diye ben arandım; yoksa bu konuma gider dedi. Yaptığınızın karşılığını alacaksınız; hasta bir çocuğun aç kalmasına sebep oldunuz. O parayı iade etmek zorundasınız.

16 Mart 2023 14:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmış olup, konu ilgili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Saygılarımızla. KFC müşteri hizmetleri

KFC Menülerinde Kalite Ve Lezzet Sorunları Yaşanıyor

03 Haziran 2025 19:11
KFC Menülerinde Kalite Ve Lezzet Sorunları Yaşanıyor
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 23:37
Ödemesi Alınıp İadesi Yapılmayan Siparişe 1 Ay Boyunca Çözüm Sunulmadı
Esra sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2025 22:48
Taze Olmayan Ürünler Ve Yetersiz Porsiyon İle Hayal Kırıklığı
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 01:42
KFC'den İptal Edilen Siparişin İadesi 3 Aydır Yapılmadı
Ege sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2025 14:34