İrem sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 15 Ön Kamera Sorunu

İrem
10 Kasım 2023 01:29

iPhone 15 ön kamerasının kalitesi çok düşük. Kamera ile çekim yaparken görüntü güzelken, galeride fotoğraflar bozuluyor ve kalite düşüyor. Kararmalar oluyor ve sadece seri çekimde fotoğraflar göründüğü gibi çıkıyor. Normal çekimde ise fotoğraflar çok kötü. Müşteri hizmetlerini aradım fakat bir çözüm üretemediler. Durumu anlayamadım; sanki dalga geçiyorlar gibi. Ayarları iyice kontrol etmeme rağmen bir düzeltme seçeneği bulamadım. Bu telefonu özellikle kamera özellikleri için tercih etmiştim ancak 7 Plus modelinden bile kötü çekiyor. Sorun düzeltilmezse ürünü iade etmeyi düşünüyorum.

profile profile

Samet

Apple destek ile görüştüm. Sorun ile ilgili güncelleme gelecekmiş. Gerekirse değişim yapalım dediler. Ancak benzer şikayetlerden dolayı üzerinde çalışılıyormuş yeni sürüm için. Beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Ama iphone15 alıp bu sorununu yaşamayan var ise değişim düşünülebilir

Benzer Şikayeti Var

Merhaba bende de 15 Pro var aynı sorun lütfen sizde Apple desteğe bağlanıp şikayet oluşturun yoksa burda sadece yazmış oluyoruz kimsenin gördüğü yok direkt Apple iletirsek daha iyi olur

Samet

Sorununuz çözüldü mü acaba? Aynı sorunu bende yaşıyorum şu an. Çok sinirim bozuk

Benzer Şikayeti Var

Bende de 15 Pro var aynı sorunu yaşıyorum Apple desteğe bağlanıp lütfen şikayet oluşturun. Ben günlerdir uğraşıyorum konuşmadığım kimse kalmadı bana beklenen bir durum olduğu söyleniyor sizde şikayet edin lütfen arayıp.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 15 Plus Kamera

Ayşe