Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Apple In Ayıplı Ürünü

Ahmet
19 Haziran 2023 20:18

iPhone 14 Pro ürününü 8 Şubat 2023 tarihinde Media Markt mağazasından satın aldım. Ürünümü 16 Haziran 2023 tarihine kadar sorunsuz bir şekilde kullandım. 16 Haziran günü cihazımın üzerine bir bardak su döküldü. Cihazı silip gündelik yaşamıma devam ettim. İlerleyen saatlerde cihazımın önce ön kamerasında buğulanma oldu ve sonra faceid çalışmasında problem yaşadım. Bugün cihazımla ilgili bir sorun daha yaşadım: ekran tamamen gitti. Cihazım kaskolu olduğu için, cihazı götürüp teslim ettim. Ancak cihaz bana satılırken sıvı temasına dayanıklı diye satılmıştı. En ufak bir temasta bu hale gelmesinden ötürü, Apple şirketinin yaptığı ayıplı ürünümün perte ayrılıp bana alakasız bir miktar ödenmesini kabul etmiyorum. Cihazımın yenilenmesini talep ediyorum. Apple destek ile konuştuğumda ise bana sıvı teması garanti dışıdır deyip konuyu örtbas etmeye çalışıyorlar. Gereğinin en kısa zamanda yapılmasını talep ediyorum.

Merve
Merve

Aynısı oldu bana da. Pirinç içine yatırdım bir saat güneşlendirdim. Ekran düzeldi 1 hafta 10 günde

16 Eylül 2025 12:49
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
02 Temmuz 2024 12:04
iPhone Media Markt Telefon Su Geçirdi
iPhone Media Markt Telefon Su Geçirdi
Mevtun sonuçtan hiç memnun değil

Mevtun
10 Eylül 2024 23:55