İkbal sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 15 Pro Hayal Kırıklığı

İkbal
22 Ağustos 2024 18:23

Aralık ayında Media Markt'tan iPhone 15 Pro satın aldım. Aldığım günden beri sorun yaşıyorum 4 kez servise gitti ve telefonu neredeyse kullanamadım bile. Isınma başta olmak üzere kapalıyken bile hızlı şarj bitişi oluyor. Günlerdir yetkili servis ve Apple destekle iletişime geçmeye çalışıyorum. Başarı servis asla telefonlara yanıt vermiyor direkt hat meşgule atıyor. Media Markt sattığı ürünün arkasında durmuyor. Apple çalışanları umursamaz ve özensiz dosyayla düzgünce ilgilenen biri yok. Verdikleri randevu saatinde ve sonrasında da aramıyorlar hiçbir şekilde geri dönüş sağlanıp ilgilenilmiyor. O kadar para verip bu kadar rezil olunacağı aklıma gelmezdi. Acilen yeni bir cihaza ihtiyacım var bir an önce değişim/iade talep ediyorum artık. Fatura tarihimle cihazın ayarlarında görünen kullanmaya başlama tarihi de farklı. Gerekirse şikayetçi olacağım.

Hazal sonuçtan hiç memnun değil

İphone 15 Pro'da Bitmeyen Hücresel Servis Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Hazal
01 Kasım 2025 02:00

Numan
17 Şubat 2024 03:49
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
18 Ağustos 2024 18:14
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Apple Yetkili Servisinden Haksız Yetkisiz Değişiklik İddiası Ve İlgisizlik Mağduriyeti

Yağmur
01 Temmuz 2025 02:44
Kıvanç sonuçtan hiç memnun değil

Kıvanç
18 Nisan 2025 17:33