İona Güzellik Salonu Lazer Epilasyon Mağduriyeti

29 Ağustos 2023 11:55

Ümraniye İona güzellik salonundan 17.05.2022 tarihinde tüm vücut epilasyon hizmeti almaya başladım. Hizmeti alırken anlaştığımız makineyi değiştirip başka bir makine aldılar, daha iyi olduğunu iddia ederek buna ses çıkarmadım. Sürekli yeni bir çalışan lazer yaptı ve çoğu lazer yapmayı bile bilmediğinden seanslarım boşuna gitti. Anlaşma yaparken tüyler de seans sonuna kadar gözle görülür %95 azalma olacağını, olmazsa eğer ek sınırsız seans verileceği söylendi, söyleyen kız da işten ayrıldı. Tüylerim de bırakın azalma olmayı, tüy olmayan yerler de tüy çıkmaya başladı, yetkililere tüylerin çoğaldığını söyledim, hatta gösterdim kabul ettiler ve ek seans verdiler. Ek seansımı almaya başlarken pazar gününün iptal ettiler, iş yerim sadece pazar günleri tatil, bu yüzden seansları ertelemek zorunda kaldım. Başlarken pazar günü var deniyor ve kafalarına göre bunu da değiştiriyorlar, benim gibi sadece pazar günleri gidebilen kişileri mağdur edecekleri akıllarına gelmiyor. En son seansıma girecektim çalışan size seans yapamıyorum bitti, çünkü ek seans verdik ve düzensiz geldiniz o yüzden işe yaramadı diye iftira atıyor. Ek seansa kadar hep düzenli geldiğimi, pazar günlerini kendilerinin iptal ettiğini, tek tatil günüm olduğunu iş yerinden izin alamadığımı anlatıyorum kurumun kararı diyorlar. Ve en son bana 9 ay gelmediniz diye iftira atıyorlar, geldiğim günleri kayıt etmemişler, kendi çalışanları biz kaydetmemişiz, geldi dedi de ikna oldular. Her bakımdan beni mağdur ettiler hakkımı helal etmiyorum. Bu dünya da kısa süreli zaferler kazanırsınız da, iyi ki ahiret var. Ve dalga geçer gibi bana hala mesaj atıyorlar şu saatte seansınız var diye. Gidince de, yapamıyoruz bitti deniyor. Ben bir de 2 otobüs değiştirip gidiyordum gerçekten yazık oldu.

Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Enza Güzellik Merkezleri Hem Param Hem Zamanım Boşa Gitti: Enza Beauty'de Hayal Kırıklığı

29 Temmuz 2025 15:56

İona Güzellik Salonu Şikayeti

10 Aralık 2024 23:09

Pia Beauty Parasını Ödediğim Hizmeti Alamıyorum

19 Ocak 2024 21:47
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Esteasil Estetik Ve Güzellik Merkezi Müşteri Memnuniyeti Sıfır!

16 Ağustos 2024 17:27