Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Capital İnvesting Şikayeti

13 Aralık 2024 21:16

Nasıl ulaştılar bilmiyorum ama mail hesabıma sözde THY ye ait olduğu gösterilen bir anket gönderdiler. Ben de buna güvenerekten ankete katıldım ardından beni sürekli başka başka numaralardan aramaya başladılar. Şahsın adı y** y** işte hisse alın büyük paralar kazanın yapacağınız yatırım devlet destekli falan filan diyerek bana capital ınvesting hesabı açtırdılar. Daha sonra finans uzmanı olduğunu söyledikleri f** y** Skype üzerinden iletişim kurmaya başladılar.

Telefon numaralarından aramıyorlardı artık sonra açtırdıkları hesaba yatırım yapacağız diyerek bir ibana para gönderttiler. Bu parayla capital ınvesting uygulaması üzerinden döviz alış satışı yaptırdılar bana. Kar ediliyordu sonra bana daha fazla para yatırarak hızlı bir şekilde milyonlar kazanacağımı söyleyerekten hisse almamı istediler. Ben de bunu yapmadım sonra işkillenince hesabımı kapatın paramı verin dediğim de tamam dediler. Para bu uzman diye bahsettiğim kişinin sözde asistanları a** c** ve o** t** adli şahıslar beni Skype üzerinden aradılar para çekme işleminiz yapıldı hesabınıza yatacak dediler.

Capital ınvesting hesabınız kendiliğinden kapanır diyerek bana yanlış söylediler. Param falan yatırılmadı kaç gün geçti üzerinden onları tekrar tekrar aramama rağmen kimseye ulaşamadım. Beni ilk başta aradıkları telefon numaralarını dahi denedim. Numaralar kullanım dışı böyle bir şirket yok hesaplar falan kendilerin oluşturduğu bir düzenek.

18 Aralık 2024 10:34
capital-investing-sikayeti-1.jpg

Kullandıkları uygulama sitesi

Yorumlar (21)

İnci
İnci

Para iadesi ile ilgili sonuç alabildiniz mi acaba?

Nuri
Nuri

Bende bugün hesabımdan para çekim talebi oluşturdum hesabımda 22308.79 dolar vardı ancak çekimden sonra -1000 dolar oldu ve param gelmedi ve benden 1000 dolar sigorta parası diye bir miktar istediler.

Hayır alamadım.

Nevin
Nevin

Merhaba banada para yatırttılar 300 bin bir de kredi çektirttiler mağdurum parayı çekmem için vergi parası adı altında tekrar 180 bin yatırmamı söylediler polise gittim bu parayı sadece yatırdığımı çekebilir mıyım acaba

Sebahat

Bankanızı arayıp engel koydurttun. Onay vermeyince yatırmıyor banka bir de hangi banka olduğuna bağlı.

Mesut

Arkadaşlar buradan numara paylaşılması ne kadar doğru bilemiyorum fakat istişare etmek adına [email protected] yazışma adresimdir yardımcı olabileceksem sevinirim kendi adıma şunu söylemek de fayda görüyorum normalde yapmıyorlardı o andaki şans işte küçük rakam gördüler sanırım çaktırmadım öyle geçti hesabıma neyse durum vaziyet böyle

Hazan
Hazan

Size mailden yazdım bende mağdurum :(

Osman
Osman

Ben bu paramı nasıl alabilirim

Mesut

Şimdi sizin bahsettiğiniz durumla alakalı bugünle beraber 5 günün sonunda bende bir miktar yatırmamı istediler güven verdiler onların sistemi olan siteye capital-investing e yatırdım devamında şüplelendik araştırma yaptık Koç holdingi de alet ettiklerini öğrendik iş ortağımla beraber bende çaktırmadan çekme işlemi nasıl oluyor diyerek hesabıma havale işlemini gerçekleştirmiş bulundum kurtuldum kendilerinden tabi aramalara devam ediyorlar yüksek yatırım yapacaktınız gibisinden baltayı taşa vurduklarının farkına varmalarını istedim kimseyi mağdur etmemelerini umarım anlamışlardır başkalarına daha yapmasınlar hepimize geçmiş olsun tekrardan

Hikmet
Hikmet

Mesut kardeş ya da mesut bey günaydın şu çekme işlemini yazılı olarak anlatsanızda parasını kurtarabilen arkadaşlar işlemi yapıp kurtarsın öyle boş boş anlatmayın önemli olan çekme işlemini de söylemeniz saygılar

Hamit

Bize de yardım edebilirmi siniz

Hamit

Para çekme konusunda yardım edebilecek olan var mı

Olcay
Olcay

Selam mesut bey çekme işlemi nasıl yaptınız öğrenebilir miyim

Zümra
Zümra

Koç yatırım adıyla bana ulaştılar ben gerçekten geleceğe yönelik yatırım yapmak konusunda tavsiye bazlı bir şey olarak düşündüm ve capital investing hesabı oluşturuldu ama daha önce böyle bir şey ile ilgilenmediğim için ne olduğu hakkında bir fikrim yoktu ve konuşma sırasında banka hesabı ve banka ile durumumu sorunca ben rahatsız oldum ve 6 bin yerine 2500 verdim işlem yarım kaldı ve ben iptal etmek isteyince iptalin mümkün olmadığını söylediler şimdi para her neyse ama ben kişisel bilgilerim konusunda gerginim geleceğe dönük kötü bir şey olur mu? Capital investing hesabını silmeyi denedim olmadı ne yapmalıyım bilmiyorum.

Mesut bey merhaba iletişim numarası verir misiniz aynı şekilde mağduriyet yaşadık

Hülya

11.02.2025 aynısı benimde başıma geldi ve paramı çekemiyorum sonuç alabildiniz mi paylaşabilirsiniz. Ne yapmalı parayı kurtarmak için.

Sebahat

Maalesef bende sonuç alamadım.

Hülya

Ne olacak böyle bu insanlar para kazanmak bu kadar mı kolay. Bir de dediler ki devlet destekli.

Belgin

Maalesef hiçbir sonuca ulaşamadım henüz, paramı da çekemedim.

Önder
Önder

Evet, benimde email adresime güya Koç Holding tarafından yatırım amacıyla gönderilmiş gibi olan bir anket geldi hatta birkaç kez. Bende bu ankete katıldım. Akabinde hemen bu investing capitalden olduğunu söyleyen şahıs aradı. Yatırım amacıyla, telefonla görüşmenin akabinde, Skype ile devam etmemi söylendi. Skype yükledik ve devam ettik. Bunların ne Koç holdingle alakaları var ne de ilgileri. Güçlü, güvenilir kurumların isimleri ile e posta gönderiyorlar sonrada bir belirsizlik içinde, ondan ona, aktarılarak sürece taki para yatırtana kadar devam ediyorlar. Sonrada ortadan kayboluyorlar. Koç Holding gibi güvenilir, güçlü ve de saygın kuruluşların ismini kullanıp insanları mağdur ediyorlar.

Tankut
Tankut

Aynı olay 24/01/2025 benim başıma geldiğinde şüphelendim, nedeni de bir gün sonra uygulamaya bakayım dedim giriş yapamadım ve yatırdığım paranın meçhule yola çıktığına karar verdim. Ne yapabilirim diye araştırmaya başladım ve şöyle bir sonuca ulaştım. Mobil bankacılık uygulamasından Para aktar, Fast işlem takibi, iade talebi bilgileri ne ulaşıp iade talep ettim. Sebebi diye var olan başlığa yasal talep ve şüpheli işlem yazarak paramın iadesini ilgili firmadan talep ettim. İlgili firmanın onaylaması halinde paramın hesabıma iade edilmesini takip edeceğim. Bugün 25/01/2025 sonucu merak ediyorum.

Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Invest Capital Mağdur Edilmem

15 Aralık 2024 20:51