İnterbahis Hile Yapmıştır

İnterbahis Hile Yapmıştır
Hayrullah
30 Mayıs 2023 11:33

Interbahis casino oyunlarında resmen hile yaptığı elimdeki fotoğraflarla ispatlıdır. Alenen hile yaptıklarını yakaladım. 150 katı kazancımı Interbahis yok saymıştır. Önce beni saatlerce uğraştırdılar. Canlı destekleri işlerine gelmediği için hilelerini yakaladığım için saatlerce beklettikleri oldu. Sonra elimde fotoğraflar var değince hattan attılar. Interbahis pişmanlık duymalıdır.

30 Mayıs 2023 17:20

Paylaştığım fotolarda tombala seans numaraları yazmaktadır ve bu seansta 11 numaralı satin aldığım kart ilk 15 topta 1 çinkoyu yaptığına dair paylaştığım resimlerde seans numarasına kadar her şey bellidir. İnterbahis önce bana bu seans i oynamamışsın dedi sonra bende bahis geçmişimde var deyince bahis geçmişimi sildi sonra ben interbahis e fotoları bende var deyince bana 100 TL yatırdı. Fakat benim kazancım 750 TL olması gerekirken saatlerce görüşmeme rağmen her şey alenen AP açık ortadayken interbahis bana geri kalana bir bardak soğuksu iç demektedirler. Yani interbahis her şey AP açık alenen ortadayken benim kazancımı gas p etmektedirler interbahis in sah tekrar ligini ortaya çıkardığım için bana hep başka başka şeyler söylediler şimdi de nereye şikayet edersen et senin hakli olman bir şey ifade etmez demektedirler. Herkese TAV si yem interbahis eskisi gibi değil her an herkes in kazancının üstüne yatabilir gas p edebilir paylaştığım fotolarda alenen her şey ortada bir de utanmadan interbahis teki benimle görüşenler sen bu seansta oynamadın bile diyebildiler. Hiçbir oyuncunun oynamadığı seans in geçmişi olmaz oynarsa olur. Bunu bunlar iyi bildiği halde defalarca farklı farklı bahaneler ürettiler. Arkadaşlar fotolarda her şey alenen belli. Ben o oyunu bahis geçmişimde oynadığım alenen ortada yatırım miktarım toplam da 85 TL kazanç bölümünede 85 TL girmişler duruma da ödeme alınamadı yazmışlar. Fakat benim satin aldığım kartlardan 11 numaralı kart ilk 15 topta 1 çinkoyu yaptığı için 150 kati yani 750 TL kazancım olması lazımken bana yaptığım 85 TL olan bahis miktarımı kazanç göstermiştir. Ve sonrada bir 100 TL daha yüklenmiştir. Alenen AP açık fotolarda da her şey görünmesine rağmen interbahis kazancımın üstüne yatarak kazancımı gas p etmiştir. Bütün interbahis oyuncularına duyurulur. İnterbahis eskisi gibi değil her an sizlerinde kazancınızın üstüne yatabilir. Sonra sizlerde benim gibi mağdur ol mayin interbahis üyeleri bu interbahis uluslar arası alanda da bildiğiniz şikayet yerleri varsa bana iletin interbahis in sah tekrar ligini onlara gösterelim

30 Mayıs 2023 16:52

Interbahis bana tombaladaki kazancım 150 kati iken 100 TL yüklemiş geri kalan için üstüne bir bardak su iç diyor. İnterbahis in tombalada yaptığı sahte kar lik alenen tombala bahis geçmişinde satin aldığım 11 numaralı kartın ilk 15 topta ilk çinkoyu yapmasına rağmen 150 kati olan kazancımın üstüne yatmıştır bana sonradan 100 TL yükleyip geri kalanına veremeyiz demek tedirler simdi Interbahis in yaptığı sahte karlığı fotoğraflarda görecek herkes

30 Mayıs 2023 15:22

Simdi benden bahis geçmiş imim fotoğrafını isteyip bekletiyorlar

30 Mayıs 2023 15:14

Interbahis tombala oyununda 150 kati kazandığım seans i benim oynamadı göstermeye çalışmıştır interbahis e tombala bahis geçmişimde oynadığım görünüyor dedikten sonra tombala bahis geçmişimi silmiş lerdir. Ve de benim hesabıma 100 TL yükleme yapıp sus demeye çalışılmış tir. Ve bende siz silse nizde tombala casino bahis geçmiş imim fotosu var deyince 100 TL yüklenmiştir. Burda interbahis alenen açık bir şekilde 150 kati olan kazancımı yüklememek için elinden gelen hileleri ve düzenbazlıkları yapmaktadır. Ve bana en son denilen siz bu seans oynama misiniz dedi. Oynanmayan seans hiçbir oyuncunun bahis geçmişinde GO run m ez. Ve isin ilginç tarafı kimseye gos term im diye bahis geçmişimi silmeleri. Sonra bende bahis geçmişi mim fotosu var deyince hesabıma 100 TL yüklemeleri başka zaman 10 TL yükler misin desen interbahis e yüklemeyen interbahis bu olaydan sonra 100 TL yüklüyor. Ve de yaşanılan bu olaylarda alenen açık bir şekilde interbahis 150 kati olan kazancımı yüklememek için putun sah tekrar lik ları yapmaktadır. Eğer ki elimde bahis geçmişinin fotosu olmasaydı interbahis bahsi geçmişini sildiği için kendini hakli çıkaracaktı ama fotoğrafını aldığımı öğrenince interbahis önce 100 TL yükleyip sonra sen bu oyunu oynamamışsın demeye cal sil di. İnterbahis benim kazancımı yüklemek zorundadır.

17 Mayıs 2024 18:32

Oyunlarda Sürekli Kayıp Yaşanması Ve Hesap Kapatma Sorunu

15 Temmuz 18:03
oyunlarda-surekli-kayip-yasanmasi-ve-hesap-kapatma-sorunu-1.docx
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Milyonerbahis Yatırımla Elde Ettiğim Kazancı Ödemiyor

Savaş
28 Şubat 2024 01:21
Mithat sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 14:46
GrandPashaBet'te Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet!
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Bahis İşlemlerinde Hesap Erişim Sorunları Ve Oyunlara Müdahale

10 Eylül 22:14