Nejla sonuçtan hiç memnun değil

Institut Esthederm İnanılmaz Sivilce Yaptı

10 Temmuz 2023 14:42

Adana'da bir eczaneden esthederm'in ürünlerini ilk defa satın aldım ve 2 hafta içinde yüzümde hayatımda hiç çıkmadığı kadar sivilcelenme başladı ve bu sivilceler yaz güneşinden dolayı lekelenmeye doğru gidiyor. Şu an 9 yıldır eczane geçmişim var darphine lierac ve skinceuticals ürünlerini düzenli kullandım yıllarca. Asla sivilcelenmem olmadı. Bu değişikliği yaptığım için çok pişmanım. Eczanedekiler 1 gün arayla kullanmamı söylediler. Sivilcelenmeden dolayı ama hala devam ediyor. Cildim çok kötü oldu. Esthederm'in müşteri hizmetlerini aradım cilt kocu yönlendireceklerini söylediler. Ama kimse aramadı. Instagram hesabına DM'den yazdım ilgilenmediler bile. Verdiğim o kadar parayı mı yanayım cildimin mahvolduğuna mı yanayım. Kimsenin ilgilenmediğine mi yanayım. Hayatımda ilk defa Şikayetvar'a yazmama sebep olan bir marka oldunuz. Şu an korkumdan kullanamıyorum da ürünleri şimdi ben tekrar mı başka markaya para verip ürün alacağım ya?

10 Temmuz 2023 14:58 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba, Şikayetinizle alakalı geri dönüş mail adresiniz üzerinden sağlanmıştır. Saygılarımızla, Esthederm Destek

Nejla

Darphin Marka Cildimi Mahvetti

Dilay
13 Nisan 2024 11:20
Darphin Marka Cildimi Mahvetti
Nimet sonuçtan hiç memnun değil

Nimet
10 Ekim 2024 20:00