Instagram'da Herkes Aktif Görünüyor 😔

Rumeysa
03 Mayıs 2024 18:13

Instagram hesabımda neredeyse 15'ten fazla kişi aktif olmadığı halde aktif görünüyor. Bir süre önce gönderdiğim mesajlarda 'az önce gönderildi', 'az önce görüldü' yazıyor. Hikaye atıyorum, '12 saniye önce atıldı' yazıyor. Instagram'ı tam iki kez sildim ve geri yükledim; yine aynı sorun devam ediyor. Bu durumun çözülmesini istiyorum.

04 Mayıs 2024 19:44

Instagram da aktif olmayan kişiler aktif görünüyor, önceden attığım mesajlarda az önce gönderildi az önce görüldü yazıyor, hikaye atıyorum 12 saat önce atıldı yazıyor bu sorun düzelsin diye Instagramı tam 2 kere sildim geri indirdim sorun yine devam ediyor bu sorunun Instagram tarafından çözülmesini istiyorum. Teşekkürler.

04 Mayıs 2024 15:31

Instagram'da aktif olmayan herkes aktif görünüyor, yarım saat önce attığım mesajlarda az önce gönderildi, az önce görüldü yazıyor. St atıyorum 12 saat önce atıldı yazıyor, başkalarının storylerine bakarken de öyle yazıyor. Bu sorun çözülsün diye 2 kere Instagramı sildim geri indirdim. Yine aynı bu sorunun düzelmesini istiyorum dun şikayetimi yazmıştım ama dönüş olmadığı için yeniden yazmak istedim. Görün lütfen. Şimdiden teşekkürler🙏🏻

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Giriş Sorunu
Şifremi Yenileyemiyorum
1 Takipçi

Instagram DM Kutusu Çalışmıyor!

Murat
20 Ocak 2024 01:27
Instagram DM Kutusu Çalışmıyor!
Şeyma sonuçtan memnun değil

Instagram Story Görüntüleme Sorunu!

Şeyma
18 Kasım 2024 12:59
Ataela sonuçtan hiç memnun değil

Instagram 'dan Mesaj Alamıyorum

Ataela