Menekşe
12 Aralık 2024 12:33

Yakın zamanda Instagram hesabı açtım, telefon numaramı da girdim, hesabı kendi adıma açtım. Orada ayakkabı üzerine ürünler paylaşıp satış yapmak için ürünler paylaştım. Tüm ürünlerde marka vardı ve gün geçtikçe takip sayısı arttı ve izlenmeler çoğaldı. Sonrasında, 2 gün önce bir de baktım ki 'Hesabınız başkasının eline geçti' yazıyor, şifreyi de değiştiremiyorum. Sonra araştırdım, hesabım çalınmış, peki şimdi?
Ben o kadar zaman emek verdim. Maddi manevi bir uğraş çaba verdim. Zamanımı verdim.
Emeklerim çalınsın diye mi?
Instagram yönetimi ya da program yapımcıları, nasıl iş yapıyorsunuz? Bu kadar basit sıradan bir program mı Instagram? İnsanlar sözde size güveniyor, nasıl biri elini kolunu sallayarak hesap çalıyor, hesaplara giriyor, erişim sağlıyor? Binlerce insan burada aile fotoğraflarını, özel hayatlarını paylaşıyor. Onların başına da yarın bu mağduriyetin gelmeyeceğini ne malum? Ben Instagram yönetiminden şikayetçiyim. Bütün emeklerimi yaptıkları bu site yüzünden çaldılar, onların sorumluluğu. Instagram yüzünden ben mağdur oldum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Çalındı
1 Takipçi
Hesabımın Başkasının Eline Geçti
1 Takipçi

11 Şubat 2025 18:57
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 03:33
Hicret sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 12:47
Ayşen sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 16:44

İlknur