Instaavm Takipçi Hizmetinde Bahane Ve Oyalama Çilesi

08 Kasım 2024 20:55

Aylardır kendilerine yazmakta yıldım ne bahaneleri alicengiz oyunları bitmiyor. Takipçi alıyoruz. Düşüşte telafisi için günlerce uğraştırıyorlar. Artık hiç atmıyorlar. Telafi süresi bitmeyene de e en son aldığınız düşmeyen paketten o yüzden eskilerden düşmüştür programımız takip ediyor diyorlar e atar atmaz aynı anda düştüğünü söylüyorum insanı saf yerine koyuyorlar.

Neyse atalım dediklerinde günlerce atmıyorlar. Hep bir bahane silsilesi. Yok işlem sırası vs. Bu böyle devam ederken de e süresi doldu. Telafi hiç olmadan süreyi de doldurmuş oluyorsunuz. Beğeni de satın alınca e 500 tane 1000tane düştü diyorsunuz bizle alakalı değil Instagram'la alakalı demekle e zamanı dolmuş demeleri.

Resmen dalga geçiyorlar. Hele ki bir çalışan günlerce aynı işlem için oyalarken attık düzelteceğiz, işlem başlatıldı deyip başlatmadıkları işlemleri beklerken diğer bir çalışan ise yok hakkınız bitmiş demiyor mu. Yani paramızla rezil ediyorlar. Ben kaç kişi aldıysam o mecburi. Düşmesi onları ilgilendirir ve telafi ermek zorundalar.

Gizli hesaplarımızı açıyoruz atsınlar telafi yapılsın diye yok oyuncak ediyorlar. Boş ve saçma akıl dışı bahanelerinden yıldım.

23 Mart 2025 17:04 (Şikayetten 4 ay sonra)

31 Mayıs 2025 01:54
Aldığım Takipçiler Gerçek Değil, Hızla Düşüyor Ve Fatura Kesilmiyor