İngro Gıda'nın Müşteri Memnuniyetsizliği

09 Kasım 2023 15:54

İngro gıda, müşteri memnuniyetini önemsemeyen bir firma olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek tutarlı alışverişler yapmama rağmen, ingro zararsız badem ununu değişim talebimi gerçeği yansıtmayan saçma bir gerekçe ile reddettiler. Ürünün kullanma tarihi içinde olmasına ve hassas bir ürün olduğu için buzdolabında muhafaza etmeme rağmen, bildiğiniz acı bir tadı var ve yaptığım kekinde çöp olmasına sebep oldu.

İnsanların emeklerine yazık. Ayrıca Trendyol'da yapılan yorumları incelediğimde, badem ununun acı çıktığına dair birçok şikayet olduğunu gördüm. Bir kg ürünü iade veya değişim yapmayarak kazandığınızı mı sanıyorsunuz? Bundan sonra sizden kesinlikle ürün almayacağım.

Zeynep
Zeynep

Ben de fıstık ezmesi aldım, gerçekten yenilmeyecek kadar kötü. Çünkü bayat ürünleri ezip karıştırıp insan sağlığı ile oynayarak kazanç elde etmeye çalışıyorlar belli ki.

Berru

Aynen öyle resmen acı bademleri badem unu diye yollayarak bir de iade onaylanmadı diyorlar şaka gibi kendileri kaybetti sürekli bu tarz ürünleri alan biriyim kendileri kaybeder...

İngro Kötü Ürün Deneyimi

02 Ağustos 2023 22:01