Gökberk sonuçtan hiç memnun değil

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları İzmir Aliağa İngiliz Kültür İngilizce Kursu

12 Temmuz 2024 17:52

Merhabalar, geçtiğimiz yılbaşından önce Aralık ayında İzmir Aliağa İngiliz Kültür kursuna kayıt oldum. 3'lü kur satın aldım (A1, A2, B1) ve 24.000 TL ücret ödedim. Kursa A1 kurundan 15 Ocak 2024'te U*** hoca ile başladık. A1 kurunu bitirmeden 3 tane öğretmenimiz değişti; hepsi kurstan ayrıldı ve her bir öğretmen değişikliğinde kursa aralar verildi. Kimisi iki hafta, kimisi daha uzun. Öğretmen bulamadıklarında ise çeşitli bahaneler üretildi. Kursun attığı mesajları paylaşacağım. Artık kursa giderken öğretmenimiz duruyor mu diye endişe ile gider olduk. Çok istekli ve azimli başladığım İngilizce eğitiminden resmen soğudum. Bu verilen aralarda bildiğimizi de unuttuk. Daha A1 kurunun bitmesine çok varken yönetim ile gidip ayrılmak istediğimi söyledim. Beni çeşitli tekliflerle devam ettirmek istediler, ben kabul etmedim ve 3 öğretmen değişikliği gerekçesi ile dilekçe doldurdum ve para iadesi yapılmasını talep ettim. Normalde 2,5 ay süren A1 kuru Nisan ayının 22'sinde hala bitmiş değil ve bitmesi için birçok ders var daha. 10 iş günü içerisinde dönüş olur dediler ve aylarca beni kurs müdürü D***** Hanım ve sekreter T**** Hanım çeşitli bahaneler ile oyaladılar. Bugün 12 Temmuz Cuma günü saat 15.50'de beni +905*******18 bu numaradan sekreter T**** Hanım aradı ve ücret iadesini Salı günü nakit yapabileceğini, kursa beklediğini söyledi. Ve yatırılacak olan paranın miktarının 800 küsur TL gibi komik bir rakam olduğunu söyledi. Böyle bir şeyi kesinlikle kabul etmiyorum. A1 kurunu bile henüz bitirmemiştik. A2 ve B1 kuruna hiç başlamadık ve ben bu kursu keyfe keder bırakmadım. Bu öğretmen değişikliği sorunlarının alt çocuk sınıflarında da olduğunu öğrendim ve bu durum bana güven vermedi. O sınıfında 3 öğretmeni değişmiş şahit veliler mevcut. Birçok problem yaşamışlar. Şimdi soruyorum sizlere, 2023 yılı Aralık ayında 3 kur için peşin yatırılan 24.000 TL'den yarım bırakılan A1 kuru ve 2 adet kitabı çıkınca 800 küsur gibi bir para iadesi mi kalıyor? Hak hukuk bunun neresinde? Ben hakkımı helal etmiyorum, hiçbir şekilde. İngiliz Kültür Merkezi'nden ricam, bu bahsi geçen şube ve kurs müdürü ile görüşüp benim sorunumu çözmeniz. Ben böyle terbiyesizlik görmedim. Aynı zamanda hukuki yola da başvuruyorum, hakkımı sonuna kadar arayacağım.

16 Temmuz 2024 15:54 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Gökberk E Konu ile alakalı şikayetiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. Kurum yetkilimiz tarafından şahsınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Genel Merkez.

05 Ağustos 2024 14:05

Esra sonuçtan hiç memnun değil

İngiliz Kültür Dil Kursları Yaşanan İletişim Ve Güven Sorunları

10 Aralık 2024 13:39
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

İngiliz Kültür'de Planlama Sorunu Ve Saygısız İletişim

11 Ekim 2024 10:52
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 16:05

British Town Bornova İzmir Şubesinde Ücret İadesi Sorunu Ve Mağduriyet