İndeed SMS'ten Mesaj Attı

21 Ocak 2024 23:46

İnternet üzerinden indeed uygulamasından hastane ve vezne görevlisi iş ilanına başvurdum. Daha sonra +90 (531) *** 72 numaralı numara üzerinden bu mesajı aldım. Sizlere indeed ve jooble ®' de yapmış olduğunuz iş başvurusu için dönüş yaptık. Biz uygulamaya güvenerek başvuru yaptık. Hastane şoför ve vezne görevlisi başvurunuzun devamını web sitemizdeki başvuru formundan tamamlamanız gerekmektedir. Başvuru form adresi http://www.merdansaglik.com/basvuru firması adı altında bana form gönderildi. Formu doldurdum ve formda kişisel bilgilerim (t. C. Kimlik numaram, ad-soyad, adres, tel no) ehliyetimin ön arka kısmı mevcuttur. Adıma açılmış veya açılacak kredi başvuru senet çek kimlik para, sanalpara ve şirket borçlarından, benim bilgim yoktur. Herhangi bir onayım da yoktur. Bu şikayet yazısı bir delildir. Bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim Hiçbir hükmü kabul etmiyorum ve benim bilgim yoktur. Yetkililerin bir çözüm bulmasını istiyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Üzerime açılacak suç ifadesi içeren tüm işlemlerden sorumlu değilim. Şahsım adına hiçbir başvuru ve malı hükümler gayri kanunidir ve kabul etmiyorum. Gereğinin yapılmasını tüm kamu ve kuruluşlardan arz ederim. İnsanlar ekmeği işi peşinde bunu farklı yollara kullanmaya gerek yok. Kişisel bilgileri almak suçtur. Adıma şirket kurulumu, kredi başvurusu, çek, senet ve diğer suç unsuru oluşturacak hiçbir suçlamayı ve hükmü kabul etmiyorum. Bu tarihten itibaren (19.01.2024) ıslak imzam olmadan adıma yapılan hiçbir başvuru asıl değildir. Bu durumda indeed iş ilanları sitesi/sayfası suçlu ve sorumludur. Hiçbir hükmü kabul etmiyorum ve onayım yoktur. Yukarıda belirttiğim tarihten itibaren üzerime açılan herhangi bir suç duyurusunu ve/veya banka hesaplarımdaki benim onayım olmadan yapılan hiçbir hareketten sorumlu değilim. Bu sayfaya verilen bilgiler KVKK kapsamında suçtur. Suçluların da bulunmasını talep ediyorum. Attığım görselde SMS den gelen mesajdaki linke girdiğinde çıkan şey

22 Ocak 2024 00:12

Tarih 20.01.2024 olarak düzeltmek istiyorum mail adresimden baktığımda da başvurum gözüküyor ama linke tıklayınca açmıyor

Deniz
16 Ocak 2024 16:03
İndeed Üzerinden Yaptığım İş Başvuru Şikayeti

16 Ocak 2024 15:53
indeed İnternet Üzerinden Şüpheli İş Başvurusu Ve Kişisel Bilgilerin Kötüye Kullanılması

Mahmut
17 Ocak 2024 00:42