Ahmet sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2024 12:48

In Street mağazasından aldığım beyaz spor ayakkabım 3. Giyişimde renkte sararmalar oldu. İncelemeye gönderildi ardından herhangi bir sorun tespit edilmemiştir ibaresi ile karşı karşıya kaldım. Bunun üzerine yetkililerin ürünün değişimini ya da idesini talep ediyorum

10 Eylül 2024 17:00 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla IN STREET Müşteri Hizmetleri

Gökhan
04 Haziran 2025 23:18
nike-spor-ayakkabida-topuk-kisminda-yirtik-ve-magaza-inceleme-sorunu-3.jpg
Özlem sonuçtan çok memnun

09 Mayıs 2024 17:20
"In Street tarafından tarafıma 1 gün sonra yani bugün hemen dönüş yapıldı. Yarın mağazadan ayakkabımı değiştire bileceğim söylendi. Yarın mağazadan değişim yapacağım. İlgileri ve problemimi çözdükleri için teşekkür ederim."
Mesut sonuçtan çok memnun

08 Ekim 2024 11:49
"Müşteri hizmetlerinden ilgilenmesinden Dolayı memnun kaldım ve sorunu çözüldü. Teşekkürler..."
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
02 Ocak 2025 01:35
"Çorlu Orion AVM'deki mağazadan aldığım ayakkabıyla ilgili yaşadığım sorunu çözmek için mağazayı ziyaret ettim. Şubedeki arkadaşlar, son derece nazik ve anlayışlı bir şekilde benimle ilgilendiler. Süreci titizlikle değerlendirerek sorunumun çözümü için bana yardımcı oldular. Sonuç olarak, iade işlemi başarıyla tamamlandı ve bana iade çeki verildi. Müşteri odaklı bir hizmet sundukları için Çorlu Orion şubesindeki tüm çalışanlara teşekkür ederim. Böyle yaklaşımlar, müşteri memnuniyetini gerçekten artırıyor."