Elmas sonuçtan çok memnun

Yerli Firmadan Beklenmedik İndirim Hayal Kırıklığı

20 Kasım 2024 11:58
Elmas'ın Teşekkür Mesajı
“Konuya ilişkin mağduriyetimi giderdiler ücret iadesi yaptılar çok teşekkür ediyorum alakaları için iyi günler”

Firma üçüncü yıla özel %50 kampanya yaptı. Ben ve yakınlarım, boykot malı olmadığı için ve yerli bir firma olduğu için, biz de on tane, ben iki tane, yeğenim şal aldık. Hatta bir kısmı dün akşam teslim edildi. Bugün sabah kalktığımızda firma %50 üzerine %20 daha indirim yapıyor. Yani böyle bir fiyat dalgalanması açıkçası bizi üzdü. İnsanları boykot etmekten soğutuyorlar. Sırf yerli ve milli olduğu için tercih ettiğimiz marka beni üzdü. Ben bu kadar kısa bir sürede böyle bir şeyin olmasını kabul etmiyorum. Şu anki ekonomik şartlarda üzücü bir durum oldu. Ben telafi edilmesini talep ediyorum. Aksi halde bu firmayı da boykot edeceğim, çevreme de duyuracağım.

27 Kasım 2024 14:57 (Şikayetten 7 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz sizinle iletişime geçmiş olup gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Teşekkür ederiz.

27 Kasım 2024 15:02

Benimle kimse iletişim e geçmedi yalan söylemeyin

27 Kasım 2024 15:20

Değerli müşterimiz, Müşteri hizmetlerimiz ile yapmış olduğunuz telefon görüşmesine istinaden siparişlerinize ait işlemleri ekteki görüntülerde görebilirsiniz. Teşekkür ederiz.

27 Kasım 2024 15:47

Mağduriyetimi giderdiğiniz için çok teşekkür ediyorum 💐

27 Kasım 2024 15:48

İrem sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Kayboldu Ne Şal Geldi Ne Param İade Edildi

İrem
08 Haziran 2025 22:19

07 Nisan 2025 16:22

Defolu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetiyle Mağduriyet

28 Haziran 2025 15:05

Zeynep
25 Nisan 2024 01:09
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Imannoor Sipariş Hatası Ve Değişim Sorunu

Kübra