Hacı sonuçtan çok memnun

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Hastaya Saygısız Davranış

16 Kasım 2023 19:33

İlhan varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 16.11.2023'te oğlum için fizik tedavi randevusu aldım ve sıramız geldiğinde doktor odasına girdik. Asistan ilk olarak bize 'şikayetiniz nedir? ' diye sordu. Ben de oğlumun skolyoz filminin çekildiğini ve doktorumuzun fizik tedaviye gitmesi gerektiğini söylediğini belirttim. O esnada uzman dr. ** söze karışarak, 'doktorum derken? ' diye sordu. Ben de 'skolyoz filmini isteyen doktor' dedim ve ismini sorduğunda, aklımda olmadığını belirtip MHRS sisteminden doktorun adını bulup söyledim. Ancak hala çocuğumun rahatsızlığı ile ilgilenilmiyordu. Yan tarafta başka bir bayan, çalıştığı iş yerinde topuklu ayakkabı giyme zorunluluğu olduğunu ancak rahatsızlığı nedeniyle gidemediği için rapor alması gerektiğini ve rapor alırsa babet ayakkabıyla işe gidebileceğini konuşuyordu.

Ben de camın yansımasından doktorun henüz çocuğumun skolyoz görüntüsünü açmadığını gördüm. Kendisine hatırlatmak için 'beyefendi, beni film sonucuna göre fizik tedavi doktoruna yönlendirdiler. Siz bakacak mısınız? ' diye sordum. Doktor hala laubali bir şekilde konuşuyor ve 'siz öyle dediniz, böyle dediniz' diyerek laf ebeliği yapıyordu. İçeriye girdiğimizden beri sergilediği tavır ve davranışlarından dolayı çocuklarımı kaldırdım ve 'haydi, odadan çıkıyoruz' dedim. Çıkarken de 'sizi şikayet edeceğim' dedim ve o da 'tabii çıkabilirsiniz, istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz' diyerek konuşmaya devam etti. Ben de gerekli tüm yerlere, başta hastane yönetimi olmak üzere CİMER, Sağlık Bakanlığı gibi aklıma gelen her yere şikayetimi yazdım ve ilettim.

Böyle insanlar bulundukları yeri hak etmiyor. Bizlerin vergileriyle maaş alıyorlar ve bizim konuşmalarımızla dalga geçme hakkını kendilerinde görüyorlar. Saygısızlık yapıyorsunuz, dr. **. Siz mesleğinizi kötü icra ediyorsunuz ve bulunduğunuz makamı hak etmiyorsunuz. Doktor olmuşsunuz ama insanlık gösterememişsiniz.

21 Kasım 2023 20:04

Ertesi gün aynı bölüme farklı bir doktora randevu aldım ve beni doğru bir şekilde yönlendirdiler.

01 Ekim 2024 11:36
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Koşuyolu EAH Kalp Has. Aritmi Polikliniği Doktorun Kabalığı

22 Haziran 2023 10:27

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Yaşanan İnsanlık Dışı Muamele

25 Temmuz 2023 13:49