Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa Klima Rüzgar Sesi

14 Temmuz 2024 12:42

İklimsa klimadan rüzgar sesi geliyor. Aldığımızda fısıltı sessizliği olarak aldık. Rüzgar sesinden duramıyoruz. Yetkili servisi aradık, geldiler, iç ünitedeki filtreyi yıkadılar. Servis ücreti olarak 600 TL alıp gittiler ve hiçbir şekilde seste değişen bir şey yok. Tekrar çağırdım, bu ses normal diyorlar. Normal olma ihtimali yok. Rüzgar sesinde gece uyuyamıyoruz. Şikayet edecek bir müşteri temsilcisi bile yok. İklimsa gerçekten tam bir hayal kırıklığı oldu bizim için. Verdiğimiz parayı kesinlikle hak etmiyorsun. İlgisiz, işinden anlamayan servis görevlileri, müşteri temsilcisi bile yok. O kadar kötü.

06 Ağustos 2024 21:48

İklimsa fısıltı sessizliği olarak aldığımız 1 yıllık klima o kadar gürültülü rüzgar sesinden duramıyoruz şikayet oluşturduk servis bir şey yapmadı ne çözüm var ne ilgilenen son çarem artık Hakem Heyeti'ne taşıyacağım konuyu İklimsa benim ve ailem için tek kelime ile pişmanlıktan başka bir şey değilsin hak etmiyorsun verilen parayı bir klima ses problemine çözüm bulacak kadar da güçlü değilmişsin yazık gerçekten çok yazık vaktimize paramıza her şeye yazık

14 Temmuz 2024 13:12 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz incelemeye alınmıştır. En kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. İklimsa Müşteri Hizmetleri

29 Temmuz 2024 09:41

Maalesef ki yine değişine Herhangi bir şey yok bizde müşteri temsilcisi aradı yetkili servis servis ücreti talep etmeden gelip klimanıza bakacak dediler servis aradı 20 Temmuz cumartesi geleceklerini söylediler gelmediler diğer hafta geçti yine ne gelen var ne de arayan bir önceki geldiklerinde filtreyi yıkayın bütün sorun onda demişlerdi her hafta yıkıyoruz yemin ederim 26 derece 25 derecede çalışıyor kokudan içeriye giremiyoruz 5 yaşındaki çocuğumun kollarında tozdan alerji oldu servis elemanları ilk geldiğinde internette detaylı yıkama işlemi yapıyorlar siz neden ondan yapmıyorsunuz dedim böcek ilaçlama şişesi gibi şişeyle deterjan sıkıp silecekmiş gerçekten yazıklar olsun İklimsa sağlığımızdan olacağız sayende hiçbir şekilde kimseye tavsiye etmiyorum ilgisiz sorun çözümü sıfır bir firmasınız hiçbir şekilde çözüm üretmediniz gerçekten yazık emeklerime Parama zamanımıza 1 yıllık klima ya bu kadarda olmaz

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Gürültülü Klima Ve İlgisizlik Sorunu

28 Ocak 2025 01:37
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 10:51

27 Temmuz 2023 19:14
İklimsa Sıfır Sipariş, Ezik Arızalı Ürün
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa'dan Alınan Mitsubishi Heavy Klimanın Çözülemeyen Ses Problemi

Ramazan