Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Metrobüs Yoğunluğu Ve Yetersiz Hizmet

Metrobüs Yoğunluğu Ve Yetersiz Hizmet
Fırat
15 Kasım 2024 21:15

15 Kasım 13:39
İstanbul'da metrobüs hatlarında, özellikle iş saatlerinde, aşırı yoğunluk oluyor. Benim kullandığım ve gördüğüm duraklar Avcılar, Yenibosna ve Şirinevler duraklarında aşırı yoğunluk var. Diğer duraklarda da aynı şekilde metrobüslere biniyoruz. Buradan yazdığım şikayetler doğrultusunda hiçbir olumlu sonuç alamadık. Biz toplum ve bireyler olarak neden normal bir şekilde toplu ulaşım araçlarını kullanamıyoruz? Metrobüsler, tabiri caizse, balık istifi şeklinde, insanlıkla alakası olmayan bir şekilde yolculuk yapıyoruz. Yoğun olan duraklara boş araç göndermeniz gerekiyor. Peş peşe dolu araçların gelmesi çözüm değil; gönderdiğiniz araçlar yolcu alamıyor. Şirinevler durağına 10 adet dolu araç geleceğine, aralarda boş ring araçları gönderseniz bu kadar yoğunluk olmayacak. Daha önceden bu şekilde oluyordu, şimdi neden topluma ve bireylere eziyet ediyorsunuz? Bu yazdıklarım diğer duraklar ve istasyonlar için de geçerli. Şirinevler, Yenibosna, Avcılar durakları çok fazla kalabalık oluyor. Sayın İETT Yetkilileri, bu konu hakkında gerekli çalışmaları lütfen sürekliliği olacak şekilde yapınız. Ne yapmalıyız? İBB Başkanı Sayın E**** İ*******'na mı yazalım ya da kendi belediyemize bağlı olan kurumu İETT'yi CİMER'e mi şikayet edelim? Altyapı ve Ulaştırma Bakanlığı'na mı başvuralım? Araçlarda havalandırma çalışmıyor, camlar açılmıyor. 500 kişi aynı araçta birbirinin nefesini soluyor. Bu yaptığınızı siz de biliyorsunuz; bu kadar insanın aynı araçta taşınması suç. Lütfen gereğini yapın, farklı mercilere şikayet etmek istemiyorum.

05 Mayıs 16:50

Berker
04 Ekim 2023 08:35

Refik
06 Aralık 2023 14:22
İETT - İstanbul Elektrik Tramvay Tünel Bahçelievler Bölgesindeki Ulaşım Sorunları Ve Çözüm Önerileri

142F Hattında Yolcu Almayan Otobüsler Ve Yetersiz Seferler Mağdur Ediyor

Fatmanur