15 Aralık 2023 13:4717.362

30.10.2023 tarihinde iData Gaziantep şubesinden Almanya'ya seyahat etmek üzere eşim ve ben vize başvurusunda bulunuldu. Ancak, büyük bir sorunla karşı karşıya kaldım ve sizden yardım talep etmek amacıyla bu şikayette bulunuyorum. Kasım ayında yapılan başvuruların sonuçlandığını görüyorum, ben Ekim ayında başvuru yapmama rağmen sonucumuz gelmedi
'Başvuru dosyanız ilgili Elçilik/Konsolosluğa gönderilmiş, işlem süreci başlamıştır.' şeklinde geri bildirim alıyorum. Bu gecikmeye ek konsolosluk çalışanları Noel tatiline girerse bizim başvurunuzun daha da gecikmesi kaçınılmaz olacaktır. Noel zamanını Almanya'da geçirmek istiyoruz umarım bir an önce sonuçlanır. Barkod numaraları: S3344650 ve S3344651
Bu nedenle, vize başvurumun acil bir şekilde gözden geçirilmesini ve hızlandırılmasını talep ediyorum.
Lütfen vize başvurumu dikkate alarak bu sorunun en kısa sürede çözülmesini sağlayabilirmisiniz? Seyahat planlarımın etkilenmeden gerçekleştirilmesi için yardımınızı sabırsızlıkla beklemekteyim.

Yorumlar(7)

3 Ocak 2024 16:08

Bizim gönderdiğimiz davetiyenin süresi dolacak ve hala bekliyoruz. Umarız davetiye süresi doldu deyip red vermezler

Pelin
22 Aralık 2023 11:22

14 eylülde başvurduk ses yok, bizden sonra başvuranlara geldi, neye göre kime göre bakılıyor anlamış değilim

Yusuf
18 Aralık 2023 15:51

Kasım ayında başvuranların çıktı yazmışsınız o kişilerde mi Gaziantep ya da Ankara büyükelçiliğine başvuru yapmış

Zelal
18 Aralık 2023 10:04

Merhaba bende 23.10 da başvuru yaptım Noel tatilini orada geçirmek için ancak henüz sonuç çıkmadı. Bir gelişme olursa buradan yazabilir misiniz?

18 Aralık 2023 09:57

Merhaba 95. İş günü sonunda belli olur. Seyehatinizi ona göre ayarlamınız gerekmektedir.

15 Aralık 2023 14:33

Benim annemde 24.10'da Gaziantep'de Almanya vizesi için başvuruda bulundu. Biz davetiye gönderdik. Her şeyi tamam. Ama hala bekliyoruz. Aynı şey yazıyor. Orada çalışan kisi 40-45 is gün sürer demiş. Hafta sonu ve tatilleri hesaplamadan. 29 aralıkta 45 gün oluyor. Bakalım inşallah seneye kalmaz.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

16 Kasım 2023 13:014.195

16/10/2023 'te Gaziantep iData şubesinden kendim eşim ve oğlum için Almanya için turist vizesine başvurduk. Başvuru sorg...

iData Almanya Schengen Vize Sonuçlanmadı

16 Kasım 2023 13:206.111

29.09.2023 tarihinde eşim ile beraber iData Gaziantep ofisine vize başvurusunda bulunduk. Gezimizi uzun zaman önce planl...

1 Destek

İData'nın İlgisizliği Ve Alman Büyükelçiliği'nin Mağduriyetleri

13 Kasım 2023 11:0115.682

17.12.2023 tarihli Almanya seyahatimiz için 21.08.2023 tarihinde Trabzon iData ofisinden başvurumuzu yaptık. 84 gün geçm...

1 Destek2 Yorum

Erdal
iData Randevu Sitesi Teknik Aksaklıklar

iData RandevuSitesi Teknik Aksaklıklar

Edanur
iData Randevu Yok Sistem Çökmüş!

iData Randevu YokSistem Çökmüş!

Asiye

Öne ÇıkanKonular