15 Aralık 2023 13:47

30.10.2023 tarihinde iData Gaziantep şubesinden Almanya'ya seyahat etmek üzere eşim ve ben vize başvurusunda bulunuldu. Ancak, büyük bir sorunla karşı karşıya kaldım ve sizden yardım talep etmek amacıyla bu şikayette bulunuyorum. Kasım ayında yapılan başvuruların sonuçlandığını görüyorum, ben Ekim ayında başvuru yapmama rağmen sonucumuz gelmedi
'Başvuru dosyanız ilgili Elçilik/Konsolosluğa gönderilmiş, işlem süreci başlamıştır.' şeklinde geri bildirim alıyorum. Bu gecikmeye ek konsolosluk çalışanları Noel tatiline girerse bizim başvurunuzun daha da gecikmesi kaçınılmaz olacaktır. Noel zamanını Almanya'da geçirmek istiyoruz umarım bir an önce sonuçlanır. Barkod numaraları: S3344650 ve S3344651
Bu nedenle, vize başvurumun acil bir şekilde gözden geçirilmesini ve hızlandırılmasını talep ediyorum.
Lütfen vize başvurumu dikkate alarak bu sorunun en kısa sürede çözülmesini sağlayabilirmisiniz? Seyahat planlarımın etkilenmeden gerçekleştirilmesi için yardımınızı sabırsızlıkla beklemekteyim.

Yorumlar (7)

Volkan
Volkan

Bizim gönderdiğimiz davetiyenin süresi dolacak ve hala bekliyoruz. Umarız davetiye süresi doldu deyip red vermezler

Pelin

14 eylülde başvurduk ses yok, bizden sonra başvuranlara geldi, neye göre kime göre bakılıyor anlamış değilim

Yusuf
Yusuf

Kasım ayında başvuranların çıktı yazmışsınız o kişilerde mi Gaziantep ya da Ankara büyükelçiliğine başvuru yapmış

Zelal
Zelal

Merhaba bende 23.10 da başvuru yaptım Noel tatilini orada geçirmek için ancak henüz sonuç çıkmadı. Bir gelişme olursa buradan yazabilir misiniz?

Merhaba 95. İş günü sonunda belli olur. Seyehatinizi ona göre ayarlamınız gerekmektedir.

Ece
Ece

Benim annemde 24.10'da Gaziantep'de Almanya vizesi için başvuruda bulundu. Biz davetiye gönderdik. Her şeyi tamam. Ama hala bekliyoruz. Aynı şey yazıyor. Orada çalışan kisi 40-45 is gün sürer demiş. Hafta sonu ve tatilleri hesaplamadan. 29 aralıkta 45 gün oluyor. Bakalım inşallah seneye kalmaz.

Pelin

Bizim de davetiyemiz var ama neye göre öncelik verilip sıraya alınıyor anlamış değilim. Tüm planlarımız yanacak gibi duruyor

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
21 Takipçi
Vize Sonucu Gecikmesi

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
16 Kasım 2023 13:01