Yıldız
20 Mayıs 2024 13:58

02.05.2024 tarihinde iData Schengen vizesi randevusuna gittim (başvuru takip numaram: 3462288) ve bana çalışan A**** Bey, günlük 65€ olacak şekilde 3 aylık yaklaşık 5.000€ bankamda olması gerektiğini hiçbir şekilde söylemedi. Reddedilme sebebim tamamen, bankadaki paranın yetersiz olduğu ile ilgilidir. Çalışan A**** Bey'in bu ilgisizlik ve sorumsuzluğu nedeniyle 80€ vize ücreti ve yaklaşık 4250 TL danışmanlık ücreti ödedim. Bu kişi yüzünden hem maddi hem manevi kayıp yaşadım. Kızım 15 Temmuz'da doğum yapacak ve yanında olmam gerekiyor. Bana ihtiyacı var; orada kocasıyla yalnız başına ilgilenmek için gitmem gerekiyordu ve reddedilme sebebim sadece yeterli parayı kanıtlayamadığım içindir. Tamamen sorumlu olan A**** ismindeki çalışandır. iData firmasından para iadesi talep ediyorum. Sorumsuz davranışı yüzünden hem zaman hem de çok fazla para kaybettim. Biz emekliler parayı çöpten toplamıyoruz! Sürekli arayacağım diyerek aramayan ve ilgilenmeyen, resmen parayı alıp kabuğuna çekilen bu kişi yüzünden mağdur oldum. Eğer ilgilenmeyecekse ve sorumluluk almayacaksa, bilgi vermeyecekse neden bu firmada çalışıyor?

Ümmehan
Ümmehan

Merhaba, oradan davet ederlerken size Verpflichtungserklärung kağıdı göndermemişler miydi, masraflarınızın davet edenler tarafından karşılanacağına dair?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

İData Almanya Schengen Vize Süreci Hızlandırma Talebi

27 Kasım 2023 16:41

Ekin
27 Kasım 2023 13:25
İData İle İlgili Sorunlar
İData İle İlgili Sorunlar
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

İData Vize Başvurum İptal Edildi, Ödediğim 75 Euro Hala İade Edilmedi

Oğuz