Çağla sonuçtan hiç memnun değil

İData Almanya Aile Birleşimi Vize Sonucu Gecikmesi

23 Aralık 2023 17:40

Almanya aile birleşimi vize gecikmesi ben 11 Ocak tarihinde iData'ya aile birleşimi vize başvurusu yaptım tam 9 ay sonra yani 7 Eylülde İzmir de görüşmeye gidip evrak teslim ettim bugün itibariyle 108 gün yaklaşık 4 aya yakındır Ausländerbehörde eşime randevu vermedi evrak teslim etmesi için defalarca kez arayıp mail attık ama evraklarımın incelendiğini randevu biriminde olduğunu söylüyorlar kaldı ki yılbaşı tatilleri araya girdi ve yeni yıla kaldı gideceğim yer Berlin ve çok kalabalık olduğundan geç işleyiş söz konusu süreç çok yıpratıcı 1 yıldır uğraşıyoruz kabusa döndü resmen her şey herkese sabırlar diliyorum.

profile profile

Yorumlar (10)

Gizem

Merhabalar Çağla hanım hangi Eyalettesiniz ne kadar sürdü banada yardımcı olur musunuz 2 ay oldu evraklarımı teslim edeli bende

Gizem

Yani 4 aydan da fazla mı sürdü siz gittiniz şu an orada mısınız bu süreç sandığımdan da uzun sürüyormuş anlaşılan Çağla hanım sizinle sürekli Halinde olsak size rahatsız eder mi bu durum ben bu süreçte kendimi yalnız hissediyorum eşim orada aynı sizin gibiyim :(

Çağla

Merhaba Gizem hanım ben Berlin'e gidiyorum eşimden ben evrak teslimi yaptıktan 4 ay sonra yani Ocak ayında evrak istediler teslim ettik Şubat ayında ek evrak istediler Nisan 11'e kadar da süre verdiler şu anda eşimin Mart ayı evrakını bekliyoruz size de ve herkese sabır ve şans diliyorum

Ertan
Ertan

Ben de 15 Eylül de evrakları İzmir Alman konsolosluna verdim eşim 17 ekimde Almanya'dan verdi haka haber yok 5 defa mail attım cevap bile vermiyorlar

Çağla

Anladığım kadarıyla sizde bizler gibi mağdur olmuşsunuz ve şaşırtıcı bir şekilde yazın sonuna doğru başvuru yapanlar ciddi bekleme süreleri ile karşı karşıya kalıyorlar yani bizler gibi herkese sabırlar ve bol şans diliyorum lütfen buradan gelişme oldukça yazıp haberleşelim

Fırat

Öncelikle merhabalar, sorununuzun çözüldüğünü belirtmişsiniz umarım çözülmüştür. Vizeniz çıktımı acaba yoksa sadece belgelerimi istediler eşinizden.

Çağla

Sorunum çözülmedi öyle bir şey de yazmadım ama vizemden hala haber yok bekliyorum bugün tam 111 gün oldu

Fırat

8 Ağustos günü de ben başvuru yaptım evrakları verdim yer Stuttgart ve hala eşimi yabancılar şubesine çağırmadılar evrak teslimi için sizinle aynı durumdayım lütfen süreci birbirimiz ile paylaşalım teşekkürler

Çağla

Dün eşime mektup geldi nihayet evrakları istemek için umarım size de en kısa zamanda gelir

Çağla

Sizin ki de çok uzun olmuş üzüldüm sizin için de tabi mutlaka yazarım bir gelişme olursa sizde yazarsınız sabırlar diliyorum 🙏

Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Aile Birleşimi Vizesi Randevusundaki Gecikme Aile Birliğimizi Ve Çocuklarımın Eğitimini Tehdit Ediyor

Fulya
21 Ağustos 2025 10:39