İData Almanya Aile Birleşimi Vize Sonucu Gecikmesi

Çağla
Çağla
23 Aralık 2023 17:4017.074

Almanya aile birleşimi vize gecikmesi ben 11 Ocak tarihinde iData'ya aile birleşimi vize başvurusu yaptım tam 9 ay sonra yani 7 Eylülde İzmir de görüşmeye gidip evrak teslim ettim bugün itibariyle 108 gün yaklaşık 4 aya yakındır Ausländerbehörde eşime randevu vermedi evrak teslim etmesi için defalarca kez arayıp mail attık ama evraklarımın incelendiğini randevu biriminde olduğunu söylüyorlar kaldı ki yılbaşı tatilleri araya girdi ve yeni yıla kaldı gideceğim yer Berlin ve çok kalabalık olduğundan geç işleyiş söz konusu süreç çok yıpratıcı 1 yıldır uğraşıyoruz kabusa döndü resmen her şey herkese sabırlar diliyorum.

Yorumlar(10)

Gizem
Gizem
6 Mart 2024 12:47

Merhabalar Çağla hanım hangi Eyalettesiniz ne kadar sürdü banada yardımcı olur musunuz 2 ay oldu evraklarımı teslim edeli bende

Benzer Şikayeti Var
8 Ocak 2024 13:11

Ben de 15 Eylül de evrakları İzmir Alman konsolosluna verdim eşim 17 ekimde Almanya'dan verdi haka haber yok 5 defa mail attım cevap bile vermiyorlar

27 Aralık 2023 23:49

Öncelikle merhabalar, sorununuzun çözüldüğünü belirtmişsiniz umarım çözülmüştür. Vizeniz çıktımı acaba yoksa sadece belgelerimi istediler eşinizden.

23 Aralık 2023 23:13

8 Ağustos günü de ben başvuru yaptım evrakları verdim yer Stuttgart ve hala eşimi yabancılar şubesine çağırmadılar evrak teslimi için sizinle aynı durumdayım lütfen süreci birbirimiz ile paylaşalım teşekkürler

iData Aile Birleşim Vizesi Randevu Alamıyorum

Türkan
Türkan
11 Ocak 2024 11:1421.769

Ağustos 2023'te iData üzerinden Almanya aile birleşim vize başvurum için hala randevu beklemekteyim. 4 aylık bir süreç o...

8 Yorum

iData Aile Birleşimi Almanya Vize

Mehtap
Mehtap
6 Aralık 2023 23:498.779

Almanya aile birleşimi için 27 Nisan 2023 İstanbul Alman konsolosluğuna aile birleşimi için evrak teslimi yaptım ve hala...

2 Destek7 Yorum

Erdal
iData Randevu Sitesi Teknik Aksaklıklar

iData Randevu SitesiTeknik Aksaklıklar

Edanur
iData Randevu Yok Sistem Çökmüş!

iData Randevu YokSistem Çökmüş!

Asiye

Öne ÇıkanKonular