İçişleri Bakanlığı İnsani İkamet Uzatma

04 Eylül 2023 22:36

Fatih İstanbul il göç idare. Afganistan. Uyruklu 21.03.1995 doğumlu 9957695** yabancı kimlik. Numaralı. Reza s** isimli yabancının. 10.08.2023 tarihine kadar. İstanbul insani ikamet izin uzatma. İzninin. Bulunduk. 2023-39-08131** başvuru. Numaralı İstanbul insani ikamet izin uzatma ve bunlar karşına kazandık. Dava. T. C. İstanbul 15 İdare Mahkemesi. Esas no : 2021/1158 karar no : 2022/338 6458 sayılı yabancılar ve Uluslararası koruma kanununun ikamet izin çeşitleri. Başlıklı 30/1 maddesinde. İkamet izin çeşitleri :a) kasa dönem ikamet izin. B) aile ikamet izin, c) Öğrenci ikamet izin, ç) uzun dönem ikamet izin, ve d) insani ikamet izin, e) insan ticareti mağdur ikamet izin olarak sayılmıştır... Aynı kanunun insani ikamet izin. Başlıklı 46 maddesinde ise "(1) Aşağıda belirtilen hâllerde, diğer ikamet izinlerinin verilmesindeki şartlar aranmadan bakanlıkça belirlenen sürelerle sınırlı olmak kaydıyla ve Genel Müdürlüğü Onay alınarak Valiliklerce insani ikamet izin verilebilir ve bu izinler uzatılabilir. Kanuna göre. Benim insani ikamet. İlk iltica uzatma başvuru İstanbul Fatih il göç idari. Dosyalarım hiç bakmıyor. Lütfen lütfen. Yal veriyorum. Benim ilticamın. Benim ikamet izin insani ikamet uzatma başvuru. Yapsın arz ve talep ederim.

İçişleri Bakanlığı İstanbul İl Göç İdaresi Şikayeti

Gül
28 Ekim 2024 13:17

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Dosya Kaybı: Aile Birleşimi Başvurumuz Tehlikede!

Ayşegül
10 Ocak 21:36