Kıvanç sonuçtan çok memnun

Hyundai Assan İ 20 Geri Görüş Kamerası

18 Nisan 2023 12:47

2015 model Hyundai Assan i20 aracıma Hyundai Assan yetkili servisi tarafından geri görüş kamerası takılı durumda, düzgün takılmadığı için su almış ve kamera lensi bozuldu. Kamerayı soruyorum servisi üretimi yok diyor. Özel servislerde yapamıyor çıkışları uymadığı için. Ne yapacağımı şaşırdım.

07 Haziran 2023 10:10

Hyundai Assan i20 aracımın fabrika çıkışlı kamerası bozuldu bunun üzerine yetkili servisi aradım. Bana kameranın üretimde olmadığını söylediler. Beklememi istediler bende bekledim. 1 ay gibi bir süreçte hiçbir dönüş yapılmadı. Bende İstanbul Hyundai Assan merkezi aradım ve Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım söyledim ki bana 10 yıl servis hizmeti sağlamak zorunda oldukları için. Hemen bunun üzerine yarım saat içinde servisten aranarak bana kameranın bulunduğu söylendi fakat sadece bir arka kameranın fiyatının 13300 TL olduğunu söylediler. Bana sanki al sana kamera der gibi fahiş bir fiyatla, hem böyle bir muameleye karşılaşmak hiç hoş olmadı hem de karız yerine konmak... Saygılarımla Sorunum çözülmediği halde çözüldü yazıyor. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

06 Haziran 2023 15:18

18 Nisan 2023 13:00 (Şikayetten 13 dakika sonra)
Kıvanç
07 Haziran 2023 09:54

Şikayetim maalesef çözülmedi. Neden çözüldü yazıyor anlayamadım. En son yazdığım şikayetin devamının dikkate alınmasını rica ediyorum

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Yetkili Servis Parça Bekletmesi Ve İletişim Sorunları Mağduriyet Yaşatıyor

Tuncay
25 Nisan 16:50
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 10:51
Hyundai İ20 Kazasında Airbaglerin Açılmaması Güvenlik Endişesi Yarattı
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Yurtdışında H****** Yol Yardımı Ve Servis Hizmeti Hayal Kırıklığı

Cemil
05 Haziran 13:40
Yurtdışında H****** Yol Yardımı Ve Servis Hizmeti Hayal Kırıklığı
Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Hyundai İ20'nin Lastiği Balon Yaptı, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

Miraç