Zafer sonuçtan çok memnun

Hyundai Accent ERA EPS Arıza Işığı

Hyundai Accent ERA EPS Arıza Işığı
12 Aralık 2023 10:26
Zafer'in Teşekkür Mesajı
“Öncelikle Hyundai Assan müşteri hizmetleri olmak üzere, özellikle Tekirdağ yetkili servisi Gençler Hyundai servis çalışanlarına çok teşekkür ediyorum, güler yüzlü karşılama ve müşteri memnuniyetini odaklı çalışan Gençler Hyundai o kadar ilgili davrandı ki sanki müşteri değil bir misafir gibi ağırlandım, her şey için çok sağ olsunlar”

2006 model Hyundai Accent ERA aracımda EPS arıza ışığı yanıyor ve direksiyon sertleşiyor. Bununla alakalı olarak defalarca kaza atlattım. Hyundai servisine gittiğimde aracımın geri çağırma kapsamında olmadığı söylendi. Gerek çevremde gerekse Hyundai Accent ERA grup sayfalarındaki arkadaşlarımla yaptığım görüşmelerde, araçlarındaki aynı arızanın hiçbir ücret talep edilmeden giderildiğini öğrendim. Aynı markanın aynı model aracına sahip olmama rağmen benimle ilgili ve alakadar olunmadı. Hyundai Assan şirketine ve yetkililerine sesleniyorum: Eğer ki aracımla bu arıza yüzünden bir kaza yaparsam, tüm sorumluluk kendilerine aittir. Bu sorumluluğun altında kalmamaları ve kaza sonucunda oluşabilecek maddi ve manevi hasarı göz önünde bulundurarak aracımın arızasının giderilmesini talep ediyorum.

12 Aralık 2023 10:55 (Şikayetten 29 dakika sonra)
Zafer
Zafer
04 Ocak 2024 14:46

Özgür
Özgür

Merhaba ustam 2007 model Hyundai Accent ERA var bende alalı 3 ay oldu seyir halindeyken direksiyon aniden sertleşiyor stop edip çalıştırınca düzeliyor arıza neresindeydi acaba bana da yardımcı olabilir misiniz

Mehmet sonuçtan çok memnun

21 Şubat 2024 08:34
"Öncelikle Hyundai Assan genel merkezine ve Ankara Hyundai Akbak servisine ilgileri için teşekkür ederim. 17 yaşında bir araç için bu kadar ilgili bir şekilde çözüm odaklı olmaları takdire şayan. Kesinlikle bundan sonraki süreçte de aracımı servise götüreceğim."
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Accent ERA "ESP" Arızası

14 Şubat 2024 16:41