Sabri sonuçtan hiç memnun değil

Hwid.com.tr Spoofer İşe Yaramadı

21 Mart 2023 03:54

https://hwid.com.tr adresinden tek kullanımlık spoofer satın aldım, satın almadan önce WhatsApp destek hattı üzerinden bilgi aldım ve format, Bios sürüm değiştirme vs. Ek bir işlem gerekmediği söylendi daha sonra spoofer'ı satın aldım teamviewer ile onların kurmasını istedim ve bilgisayarıma bağlanıp kurdular (video var). Daha sonra spoofer işe yaramadı ve donanım banım kalkmadı sebebini sorunca format atmam gerektiği söyledi, neyse dedim format atarız formattan sonrada olmadı, Bios güncellemem gerektiği söylendi (ek bir işlem gerekmiyor tak çalıştır misali 1 tuşta hallolacak denilmişti konuşma SS'leri var). Bende para iademi istedim ve cevaplar kesildi, iletişim yok, muhatap bulamıyorum. İade mailine 4 gündür cevap yok.

21 Mart 2023 19:57 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, 1-2 gün önce iade mailinize cevap verilmiş. Spam kutunuzu kontrol edin.

22 Mart 2023 07:54

Hayır cevaplanmadı, ne gelen kutusunda ne de spam kutusunda mail yok. Paramı iade edin.

22 Mart 2023 17:12

Merhaba, E-postanız cevaplandı. İade e-postası içeriğinizde spooferın çalışmadığına dair herhangi bir kanıt olmadığı için iade talebiniz reddedilmiştir.

22 Mart 2023 20:21

Kanıt olmadığı için mi? WhatsApp dan çalışmadığına dair resim gönderdim zaten :d bu nasıl basit bir scam ya :d

22 Mart 2023 21:04

Merhaba, Spooferın çalışmadığına dair en ufak bir kanıt bile göndermediniz. Gönderdiğiniz ban SS'leri internette aşırı kolay bir şekilde bulunabilir. Zaten WhatsApp üzerinden kanıtlamış bile olsaydınız yine de mailiniz reddedilirdi çünkü kanıtları mail adresimize göndermeniz gerekiyor.

22 Mart 2023 22:41

Çok acınası bir durum, o kadar ufak meblağlar için şu hallere düşmek gerçekten değmez. SS'leri şöyle herkese açık olarak bırakayım şikayeti okuyanlar benim düştüğüm hataya düşmezler inşallah :)

22 Mart 2023 22:45

Ayrıca masaüstümde sizin spoof uygulamanız duruyor, spoofer'ın işe yaramadığı ekran görüntüsü ve WhatsApp'tan gönderilen ekran görüntüsünün saatleri karşılaştırılabilir her şey %100 uyuyor ama kanıt yok öyle mi? :d :d :d

22 Mart 2023 23:24
23 Mart 2023 05:41

Bütün kanıtlarla birlikte yeni mail gönderdim bakalım ne olacak :)

23 Mart 2023 22:16

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hwid.com.tr Satın Aldığım Spoofer Ürünü Sorunu Çözmedi İade Talebime Dönüş Yapılmıyor

06 Ekim 05:26
Berdan sonuçtan hiç memnun değil

Hwid.com.tr Satın Aldığım Ürün Çalışmıyor, Destek Ekibi Yanıt Vermiyor!

04 Ağustos 15:03
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
27 Haziran 18:59
Hwid.com.tr Aldığım Spoofer Programı Çalışmadı, Para İadem Yapılmıyor
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Hwid.com.tr Aldığım Spoofer Ürünü Çalışmadı, İade Süreci Mağdur Ediyor!

17 Haziran 19:10