Husqvarna Kusurlu Ürün

Abdullah
23 Ocak 2024 15:02

13.06.2019 tarihinde 300 sayılı tarım kredi kooperatifinden 236 model çullas motorlu testere aldım. Aletin karbüratör arızası yapması nedeniyle muhtelif zamanlarda Biga teknik servis-i. Bülbül'e başvurdum. Aletin karbüratörü 2020 yaz aylarında orijinal yenisi ile değiştirildi. 4 Haziran 2021 tarihinde başvurduğumda ise; serviste orijinal parça bulunmaması nedeniyle ücretli olarak yan sanayi parça kullanılacağı iletildi. Yetkili servis olması ve alete acil ihtiyacım olması nedeniyle değişimi kabul ettim.
Ancak eylül 2021 de aynı arıza tekrarladı. Her arızada alet haftalarca serviste kaldı, şu anda ise atıl vaziyette duruyor. Teknik servis bu arızanın kronik olduğu, birkaç ayda bir bu masrafı yapmak zorunda olduğumu iletti. Şimdi ben huqsvarna markasına güvenmekle hata mı ettim?
Eğer cihazın arızası teknik servisin ilettiği şekilde "kronik arıza" ise değişimini, değil ise birkaç ayda bir aynı yerin arızalanmasının teknik açıklamasının tarafıma iletilmesini istediğimde çullas firmasından herhangi bir dönüş alamadım. Firmanın sorunumu gidermesi için yardımlarınız rica olunur.

10 Temmuz 2023 18:39
Husqvarna'dan Şikayetçiyim Ayıplı Ürün Satıp Arkasında Durmuyorlar
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Husqvarna 445 Motorunun Sürekli Arızalanması Ve Servis Sorunları

30 Aralık 2024 16:37
Mete sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2023 13:32
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Husqvarna 120 Benzinli Odun Kesme Motoru

13 Temmuz 2024 15:25