Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Oyun Alanında Velilere Yetersiz Hizmet Ve Haksız Ücretlendirme

24 Kasım 2024 16:34

24 Kasım 2024 tarihinde 4 yaşındaki oğlumla Ataşehir hupalupa kidventure oyun alanına girdik. Velilerden ayrı bir ücret talep edildiğini öğrendik ve hem çocuk hem de kendim için ücret ödedim. Büyük bir alan olduğu için de 4 yaşındaki çocukla birlikte oyun alanında gezinip kaydıraklara tırmanmasına yardımcı oluyorum fakat gelin görün ki velilerin kaydıraklardan kaymaları yasak. Çocuk kayana kadar biz veliler tekrar çıkışan yerden inip bulmaya çalışıyoruz ki o sırada çıkmaya çalışan çocuklarla çarpışmalar oluyor. Ben ne için veriyorum bu ücreti? Veliler bir yerde oturup bekleyecekse neden ücret alınıyor. Yaş sınırlamasına göre 4 yaş bir çocuk o kadar büyük bir alanda tek başına yolunu kaybediyor ki bir ara çıkamadığımız için yukarıya çocuk bir yerde sıkışıp kalmış. Bir diğer sorun ise güya yukarı kısımlara görevli olarak bırakılan kişiler. Sadece oturmak dışında bir şey yapmıyorlar. Botlarla kayılan alanda 5 yaş çocukların kaldıramayacağı botlara diğer veliler yardım ediyor. Orada abla var yardım isteyin dediğimde ters ters bakıyorlar. Çocuklar arasında sıra kavgası oluyor. Asla müdahale etmek yok. Bir şey söyler misiniz. Siz de artık dediğimde bir zahmet bakıyor. Şimdi soruyorum veliler için para alınıyorsa neden yeterli alanlara giremiyoruz. Giremediğimiz zaman ilgilenen bir görevli var gibi gösteriyorsunuz ama sadece azarlamak dışında ha bir de oturmak dışında bir şey yapmıyorlar. Bir daha asla tercih etmeyeceğim o kesin ama yine de bu haksız kazanç ve geçirdiğim en kötü oyun parkı tecrübesini başkalarının da görmesi için yazıyorum.

profile profile

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 15:16

29 Ocak 2024 17:25

Saliha
22 Ekim 2023 16:49

Çocuklar İçin Güvenlik İhmali: Acil Önlem Şart!

06 Ocak 2025 10:01

Hupalupa Oyun Alanı Ücretleri Hakkında Şikayet