Hupalupa Oyun Alanında Müşteri Memnuniyetsizliği Ve İlgisiz Personel

14 Haziran 2024 17:26

Hupalupa 0-4 yaş arası 1. Katta bulunan oyun alanında çocukla birlikte bir ebeveyn alınmaktadır. Oyun alanı dışına 7-8 adet masa sandalye konulmuş ve çocukların ihtiyaçları halinde orada yemek yemeleri sağlandığı bildirilmiştir. Hafta içi oyun alanı içerisinde benimle ve çocuğumla birlikte 2 ebeveyn 2 çocuk bulunmaktaydı. Çocuğum altına kaçırdığından kardeşimden çantayı istedim ve içerideki boş masalara oturmasını talep ettim.

Yoğunluk yaratabileceği bildirildi. Yoğunluk olması halinde direkt çıkacağını söylememe rağmen robot gibi tavırlarla ne çocuğun tuvalet ihtiyacı içerideki görevlinin umurunda oldu ne de kardeşimin girmesine izin verildi. Bu arada uygulama sizi soğuk cüzdana yönlendirerek kripto olarak değerlendirmektedir.

Dijital dönüşümü bu denli zirvede yaşayıp buradan para kazanıp çalıştırdıkları umursamaz ve kuralcı personellerle neden çocuğun altının kirli durması ve kuralların olması gerektiğini anlatan müşteri hizmetleriyle müşteri memnuniyeti bu kadar önemsizleştirilemezdi!

Saliha
22 Ekim 2023 16:49
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 15:16
Janset sonuçtan çok memnun

Janset
03 Aralık 2023 00:46
"Bengü ya da Begüm Hanım :( adını şu an hatırlamıyorum. Olayı bir de benden dinleyip şikayetimizle ilgileneceğini söyledi. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum."

29 Ocak 2024 17:25

Büşra