Van sonuçtan hiç memnun değil

Hsm Radyoloji MR Randevusuyla İlgili Kötü Deneyim

19 Temmuz 2023 17:05

Saat 14:00 MR randevum vardı. 7 bin tl ödediğim MR'ı iptal etmek isteyince bizi arka tarafa saat 15:10'da aldılar. ''içeride iki tane engelli çocuk var bu sizin de çocuğunuz olabilirdi diyerek ajitasyon yaptılar iptal etmedik. (diyen kişi G***) içeri girdiğimizde içeride engelli çocuk falan yoktu. 15:50'ye kadar da içeride bekledik. Sağlık merkezi değil tam bir ticarethane. Koordinasyon yok. G*** denen çalışanın köşede saatlerdir bekleyen bir hastaya: 'sizi unutmadık içeride 3 tane MR cihazımız var sizi alacağımız cihaz birazdan boşalacak dedi. :) ) İçeri girdiğimde sadece 1 tane MR cihazı vardı. Çalışan bu kadın sanırım bu konuda master yapmış.

19 Temmuz 2023 17:05

Oğlumun anestezi eşliğinde MR randevusu verildi. Randevu saatinde oradaydım. 7 bin lira ödedik. 1 saatten fazla bekledik. İçeride engelli bir çocuk var o yüzden çekim birkaç kez tekrar etti dendi. Sustuk. Biraz daha bekledik. Başka bir yaşlı bir amca da ses yükseltince çalışan şu an çekemeyiz paranı da al git dendi. Bunun üzerine iptal etmek istedik. Para iadesi yapmadılar bizi çekim yapılan tarafa aldılar. Anestezi hekimi oğluma damar yolu açtı. Bir 40 dakikada orada bekledik. Ve içeride engelli kimse yoktu. Koordinatör olacak kadın elinde telefon bir şey bildiği yok sürekli yalanlar ile hastaları oyalıyordu. Ben memnun kalmadım asla tavsiye etmeyeceğiz bu kurumu. Devlet Hastanesi'nde bile daha iyi bir muamele var. Hastanızı başka bir kuruma götürün. Burası sağlık merkezi değil ticarethane.

MR Randevusunda Yaşanan İletişim Sorunu

20 Aralık 2024 20:08

Yanıltıcı Fiyat Bilgisi Ve Kötü Hizmet Deneyimi

19 Aralık 2024 19:37
Yanıltıcı Fiyat Bilgisi Ve Kötü Hizmet Deneyimi
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Barış Tıbbi Görüntüleme Merkezi Görüntüleme Merkezinde Yaşanan Randevu Ve İletişim Sorunları

06 Nisan 2024 17:08
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Hekimoğlu Görüntüleme ve Tanı Merkezi Şehir Dışından Gelen Hastaya Yetersiz Hizmet Ve İletişim Sorunları

01 Haziran 2024 17:45