Yanıltıcı Fiyat Bilgisi Ve Kötü Hizmet Deneyimi

Yanıltıcı Fiyat Bilgisi Ve Kötü Hizmet Deneyimi
19 Aralık 2024 19:37

19/02/2024 tarihinden bir hafta önce fiyat bilgisi için aradığımda bana beyin MR için 6000 TL fiyat verildi ve yıl sonuna kadar geçerli denildi. Bahsettiğim tarihe randevu için aradığımda 8000 TL dendi, 1 haftada fiyatlar dörtte bir oranında artmış geçen sefer yıl sonuna kadar dendiği halde. Neyse diyerek randevu istedim. Bana akşam 7'ye kadar açık olduklarını söyledi telefondaki. Cuma günü çok yoğun olur diyerek mümkünse akşam gelmemi öğütlediler.

Çıktım gittim danışmadaki kişi kimliği istedi. Kişisel bilgileri sordu. Nerede sorun olduğunu sorunca iç kulak dememle bana sıkıntının başlayacağı şeyi sordu. Doktordan istem kağıdı alayım deyince ben dedim yok, ne doktor öyle bir şey yazdı ne de telefondaki şahıs söyledi. O olmadan yaparsak sorun yaşayabilirsiniz istem kağıdı olması en iyisi biz bilemeyiz tam ne istiyor. Gibi ukalaca konuşmaya başladı. Biz çekeriz ama sonra yanlış olmuş derse sorun yaşarsınız bizlik bir şey değil diyerek kabaca devam ettirdi.

Telefondakinin söylemediğini belirterek neden en son istem kağıdı istediğini sorunca ben var zannettim diyerek umursamadan cevapladı o kişi.

Oldukça sinirlendim tabi ve çektirmiyorum diyerek kimliğimi istedim. Sonra kaydı silmesini söyledim. Oldukça tedirginim telefona gelen kodu vermiştim KVKK onayı için şimdi bilgilerim orada mı duruyor, kötü amaçlar için kullanılır mı şüphesindeyim.

Akşamın bir vakti hasta halde bir dünya yol çekip gittiğim sağlık şirketinde böyle kötü bir muameleyle karşılaştım. Az kalsın üstüne para verecektim, ucuz kurtuldum. Doktorumun asistanına sordum burayı asla hastalara önermediğini ve anlaşma için sıkça rahatsız ettiklerini söyledi.

Kısacası centermed pişmanlıktır. Bundan böyle önünden dahi geçmeyiniz bence.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Hekimoğlu Görüntüleme ve Tanı Merkezi Şehir Dışından Gelen Hastaya Yetersiz Hizmet Ve İletişim Sorunları

01 Haziran 2024 17:45
Van sonuçtan hiç memnun değil

Hsm Radyoloji MR Randevusuyla İlgili Kötü Deneyim

19 Temmuz 2023 17:05

MR Randevusunda Yaşanan İletişim Sorunu

20 Aralık 2024 20:08
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Barış Tıbbi Görüntüleme Merkezi Görüntüleme Merkezinde Yaşanan Randevu Ve İletişim Sorunları

06 Nisan 2024 17:08