Hr Fit Studio (Manisa) Mağdur Olduk

Hr Fit Studio (Manisa) Mağdur Olduk
16 Mart 2024 14:22

Hr fit stüdyo Manisa spor salonunda mağdur edildik. Sahibi r**** hanım tarafından azarlandık. 3kişi gittik hiç ama hiç memnun kalmadık. Bu arada üçümüz de öğretmeniz ve bilinçli, anlayışlı insanlarız.
Öncelikle dersler kesinlikle profesyonel ekip tarafından verilmiyor. Tamamen bilinçsizce yapılıyor. Reformerda 40 tekrar iki tur yaptırıldı bazı hareketler. Ve her ders sonrasında ikimiz sporla ilgili olmamıza rağmen her ders sonrası tansiyon düşüklüğü yaşadık. Sahibi r*** hanım hiçbir şekilde ilgili değil, esnaflıkla alakası yok, işinin başında durmuyor ve müşteriyle nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor. Biz 8 derslik reformer dersi için kayıt olduk bir dersinde hoca gelmedi fitness yaptırdı başka hoca, bir dersinden kendi hocamız değil başka hoca geldi çok kötü yaptırdı.
Bir dersinde yanımıza başka birini verdiler. Hiçbirini problem etmedik. Bir arkadaşımızın 4ders sonra spor salonu ile alakasız asıl tendonu koptu devam edemedi. Ne parasını iade ettiler ne de dondurdular.
En son kötüleştiğimiz için hocamızla kalan dersleri mat pilatesine çevirelim diye konuştuk. Yanımıza birini alacaklarını söylediler tamam dedik. Gittiğimizde yanımıza alacakları kişi reformer yapmak istedi, biz mat pilatesi konusunda anlaştığımız için hocamız o kişiye de mat pilatesi yaptırıyordu ki r*** hanım spor salonuna geldi ve elleri cebinde biz yerde hareket yaparken başımıza dikilip yanımızdaki hanımın onların önceki müşterisi olduğunu ve bizim kafamıza göre öyle reformerdan mat pilatesine geçemeyeceğimizi bizi azarlarcasına söyledi ve arkasını dönüp gitti.
Yapılan hareketin yanlışlığı karşısında yanına gidip kendimi anlatmaya bu şekilde konuşma üslubunun doğru olmadığını güzel bir dille ona anlatmaya çalışmama rağmen sen kimsin, ne yaparsan yap, giderseniz gidin gibi bayat cevaplar verip arkasını dönüp gitti. Tabii ki de bunun üzerine kalan iki dersimize gitmeyeceğiz. Bunu da ona belirttik ancak resmen bizi umursamadı. Ne gönlümüzü almaya çalıştı ne de paramızın kalan kısmını iade etmeyi teklif etti. Ben böyle kötü bir esnaflık anlayışı görmedim. Zaten doğru düzgün giden insan da yok.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk Salon Ve İletişimsizlik Sorunu

27 Aralık 2024 16:03
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Ay Pilates (Ankara) Yetersiz Hizmet

11 Şubat 2024 00:00