Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 09:19

2017 yılında sıfır aldığım Honda Civic marka aracın daha bir yılı dolmadan Civic modellerinde C sütununda oluşan göçük haberiyle birçok Civic sahibi gibi ilk şoku yaşadım. 6 yıl garantili diye satılan aracın garantiye girecek bir sorun yaşadığımda, servis tarafından bazı parçaların 3 yıl garantili olduğunu öğrenip sorunu para ödeyerek yaptırdığımda ikinci şoku yaşadım ve 4 yıl sonunda servise gitmeyi bıraktım. Bitmedi, henüz 7 yaşında olan aracımda fotoğraflarda gözüken boya dökülmeleri için servise gittiğimde, sorunun beyaz Civic modellerinde kronik olduğunu, son iki bakımı serviste yaptırmadığım için garantiden yapmayacaklarını ve ücretli (30 bin TL) boyayacaklarını öğrenerek son şokumu yaşadım. Ha bu arada, Honda tavan direklerinin boyanmasını boyalı olarak kabul etmiyor ve değer kaybı yaşanmasını önemsemiyor. Honda'nın üretim hatasının mağduriyetini müşteriler çekiyor. Markaya olan sempatimle birlikte müşteri memnuniyetine verilmeyen önemden ötürü sıfır araçlarını yarı fiyatına verseniz almam. Bu markayla bu pişmanlığı yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Honda pişmanlık onda.

Ömer
Ömer

Bunlar yerli üretim Honda bütün sorunlar onda. Bizim medya yazmaz ama bu konuda açılmış çok dava var. Emsal kararlar vardır açın hakinizi arayın.

Fatma
Fatma

Aynı sebepten dava açma aşamasındayım Honda asla müşteri memnuniyetini önemsemiyor en güvendiğimiz marka dibe vurdu

Oğuzhan

Süreçle ilgili gelişmeleri paylaşmanız mağdurlar için önemli olacaktır.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic'te Kronik Şanzıman Sorunu Ve Yüksek Maliyetler

Erhan
05 Kasım 2024 09:31
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Hayat Honda Sloganı Değişiyor. Honda Sıkıntı Onda

Sinan