Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic Garanti Sorunları Ve Ekstra Ücret Talepleri!

Ahmet
31 Ekim 2024 10:46

Honda Civic araca 6 yıl 150.000 km garanti veriyorlar fakat hiçbir şekilde garanti kapsamında işlem yaptıramıyoruz. Aracımın farının su aldığını söylüyorum, rengi sararmış diyerek ücret talep ediliyor. Pompa depoda iken sürekli atıyor, düzeltilsin diye gidiyoruz, yine ücret isteniyor. Zf şanzıman vites geçişlerinde sorun var, şanzıman yağı bakımı 10.000 km önce serviste parası ile yapıldı fakat aracın mazot seçmesinden dolayı sürekli yanıp duran motor arıza ışığı yüzünden vites öğretisi dahi yapmayıp arızanın parası ile yapılmasını istiyorlar.

Fidan sonuçtan çok memnun

Şanzıman Zinciri Kırılması Sonrası Garanti Kapsamı Mağduriyeti

Fidan
26 Temmuz 2025 09:57
"Merhaba Honda Türkiye, Honda markasına olan güvenimi ve inancımı boşa çıkarmadığınız için çok sevdiğim ve değer verdiğim aracıma benim göstermiş olduğum hassasiyeti Honda Türkiye ve Ayışığı Honda çalışanlarının da göstermiş olması beni bir kez daha onure ve çok mutlu etti. Mağduriyetimin giderilmesinde emeği geçen özellikle A** Bey ve S** Bey'e ve arka planda ismini bilmediğim değerli Honda çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bir ömür Honda, hayat H'ONDA💫❣️"

Honda Civic'te Sürekli Motor Arızası Ve Garanti Kapsamı Sorunu

20 Eylül 2025 12:49
Serkan sonuçtan çok memnun

Honda Servisin Garanti Dışı Demesi.

Serkan
02 Ağustos 2023 11:45
"Teşekkürler. Keşke ilk seferde yapsaydınız. Benim artık Honda markası kirlendi."

Honda Araçlarının Sorununu Gideremiyor

Semih
30 Mayıs 2025 15:47
Honda Araçlarının Sorununu Gideremiyor
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic Yolda Bıraktı, Kimse Sahip Çıkmadı

Hasan