Oğuzhan sonucu yetersiz buldu

Honda Civic Fc5 Yolda Stop Etmesi

09 Şubat 2024 22:52

2019 model 1.6 i-VTEC Honda Civic aracım var. Aracım 40000 km
Araç ısınınca stop etmeye başladı. Kaza yok şimdiye kadar bir arızası yok nasıl oluyor da çalışan araç stop eder tuhaf bir arıza 4 yıllık araç bu kadar anlamsızca yolda bırakması çok kötü bir tecrübe oldu Honda hayat onda değilmiş Bunu üzülerek öğrendim ve yolda trafikte çektiğimiz çilede çabası. Bir daha asla Honda'ya almayacağım

Yorumlar (7)

Engin

Benim araçta 2020 Civic garantiye sokmadılar ve benzin pompasını değiştiler 18 bin lira verdim bir gün sonra yolda kaldım soğuyunca çalıştı ertesi gün ayağımı gazdan çekince stop etmeler çoğaldı çekici ile servise götürdüm krank sensörü değişti sorun düzeldi

Engin

LPG benzin fark etmiyordu stop ettiği zaman önceden benzin pompaları bozuluyor diye hemen değiştiler ben arıza benzin pompası değil gibi diye uyardım ama dinlemediler ve garantiye sokmadılalar bir gün sonra sabah işe giderken stoplar çoğaldı başka birkaç ustayla görüştüm herkes krank sensörü dedi çekici ile servise götürdüm ssensör değişti 15gündür sorun olmadı Tek iyi yanı Benzin pompası paramı iade ettiler

Kerem
Kerem

Ustam benim araçta dün stop etti daha sonra biraz vakit geçtikten sonra çalıştı aynı şekil bugünde kendiliğinden stop edip durdu ve de aynı şekil belli bir süre sonra çalıştı şimdi de denedim motor soğukken çalıştırdım 15 dakika kendi halinde çalıştı ve de stop etti bir daha çalışmadı yarını bekleyeceğim artık sendeki sorunda böylemiydi

Merhaba aracınızın benzin pompası arızalı 2019 modellerde kronik sorun garanti kapsamında değişim yapılıyor bayiye bildirmeniz yeterli

Yusuf bey araç 6 yıl garantili fazla vakit geçirmeden götürün benzin pompası sorunu garantiden değişirler

Yusuf
Yusuf

Benim araç da 2019 model fc5 makyajlı kasa Benzin/LPG, motor ısınınca stop ediyorum. Tekrar marşa bastığımda çalışmıyor, ancak motor soğuyunca çalışıyor. Servise götüreceğim, garanti kapsamında değişirler mi acaba, yoksa bahane mi üretirler

Oğuzhan

Araç beynine giden kablo oksitlenmiş Sökülüp temizlendi düzeldi ama tekrar edebilir dendi şimdilik bir sorun olmadı

Serkan sonuçtan çok memnun

Honda Servisin Garanti Dışı Demesi.

Serkan
02 Ağustos 2023 11:45
"Teşekkürler. Keşke ilk seferde yapsaydınız. Benim artık Honda markası kirlendi."

Honda 2 Yılda 4 Kez Arızalanan Araç

Sinan
12 Eylül 2023 12:10
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic Sürekli Stop Ediyor

Hatice