Honda Plaza'da Yaşanan Servis Sorunları

Büşra
06 Haziran 2024 13:16

2019 yılında Honda Plaza Mutluhan'dan aldığım arabamla ilgili ilk aldığım günden beri sorun yaşıyorum. Honda Civic aracım yaklaşık 3 ay önce beyni arızalanarak servise gitti fakat servisten dönünce büyük bir şok geçirdim. Arabanın ön teker üstüne bir şey çarparak boyasını kaldırmışlar, aynı şekilde sol kapı üzerine de bir şey çarpılıp boya kaldırılmış, üzerinde ince çizikler oluşmuş. Servisi arayıp bunu belirttiğimde, 'Bizde öyle bir şey olamaz. Kamera kayıtları incelenmesi gerekir' diye geçiştirdiler. İnceleyin o zaman! Ben aracımı servise bakım yapılsın diye bırakıyorum, sağa solu darbe alsın diye değil. Aynı şekilde araç ilk aldığım sıralar bayırda çıkarken freni tutmayıp boşaldı. Kışın babam yolda gelirken freni tutmadı, az kalsın kaza yapacaktı. Öndeki aracın hızlanması sayesinde öndeki araca çarpmamış. Frenlerde kilitleme durumu oluyordu ve birkaç kez daha bu şekilde fren kendini kilitledi. Defalarca servisine bildirdik, aracın daha garantisi dolmamış, km 60 bini geçmemiştir. Aracın verdiği arızaların hattı hesabı yok. En son beyni yandı. İşte bu araç kazaya meyil veren bir araçtır ve servisi de geçiştiriyor. 'Bir şeyi yok' diye defalarca servise götürdük, her bakım günü bakımını yaptırdık. Arabanın karbüratörü delinmiş, onu bile fark etmemiş servis. Nasıl bakım yapılıyorsa, sorumlular kimse ilgilensin.

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Honda Garanti Kapsamında Kamera Değişimini Bakıma Bağlıyor!

Faruk
11 Temmuz 14:26
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Honda Kullanıcı Hatası Olmayan Bir Sorunu Bana Ödetti.

Necati
11 Nisan 2024 02:39

Harun
26 Mart 2024 13:53
Honda Türkiye 60 Gündür Parça Tedarik Edemiyor!

Honda Civic 2018 Model Araç Fabrikasyon Hatanın Bedeli

Melda