Honda Pcx Arıza Lambası

24 Aralık 2023 11:39

Honda pcx 2021 model motor aldım, hava soğuk ve karlı diye olduğu yerde çalıştırıyorum, arka ayaklıkta iken son gaz verdim ve arıza lambası yandı sorun ne olabilir? Böyle bir şey yasayan arkadaş var mı? Tekrar tekrar çalıştırıyorum ama maalesef artık arıza lambası gitmiyor

Yorumlar (8)

Saygin

Merhaba, daha önce orta sehpada motoru çalıştırıp gaz verip akü şarjı için çabaladığımı o esnada arıza ışığı yaktığını yazmıştım buraya ancak bu motorun 2 teker hareket tarzına uymadığı için motor bu durumu arızaya dondurduğunu öğrendim sehpadan indirip 15-20 km sürünce bu sorun ortadan kalkıyor bilginize.

Yasin
Yasin

Arklar çözüm motora biraz binip gezmeniz lazım arka lastik donuyor onlastik donmuyor motor anormallik hissedip arıza yakıyor 10,15 km gezin geçer

Saygin

Merhaba, benim de 2024 model 2200 km de bir Honda pcx motorum var 2 haftadır hava koşullarından binemediğim için garajdaydı, ayaklıkta çalıştırdım ısınsın diye daha sonrasında ekranda motor arıza ışığı yandı ve 1 gün boyunca sönmedi sebebini veya çözümünü bilen var mı?

Selim
Selim

Aynısı bende de oldu bir çözüm bulabildiniz

Berke
Berke

Hocam pcx 2024 model 2500 kilometrede aynısını bende yaşadım bu akşam bende de sönmüyor

Koray
Koray

Aynı durum bende de oldu var mı bir gelişme?

Emrah
Emrah

Aynı durum bende de oldu kışın kullanmıyorum dün akü için çalıştırdım, 20 dakika çalıştı stop etmeden orta sehpada gaz verdim arıza ışığını sabit yaktı, dahada sönmedi. Çözüm bulursanız yazın lütfen.

Halil
Halil

Bende de 2021 pcx var. Aynı şikayet bende de oldu çözüm bulabildiz mi?

Honda Motosiklet 2021 Pcx 125 Hararet Motora Arızası Lambası Yanıyor

03 Mart 2024 12:06
Honda Motosiklet 2021 Pcx 125 Hararet Motora Arızası Lambası Yanıyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet Pcx 2023 Soğukken Gaz Yemiyor

10 Haziran 2023 21:51