Hobi Seramik Defolu Hatalı Ürün

08 Temmuz 2023 22:51

Hobi seramik firmasından toplu olarak yaklaşık 200 litre sıvı döküm seramik çamuru aldım verilen çamurların hepsi defolu işi kum dolu kalıptan çıkan ürünlerin hepsi üzeri küçük delikler dolu ve defolu olarak çıkıyor.

Delikler yüzünden ürün sır tutmuyor firma ile 2-3 hafta önce görüştüm görsellerle bütün defoları çamurun hatalı olduğunu gösterdim bayramdan sonra araç göndereceğiz örnek aldıracağız ve çamuru deneyeceğiz dediler fakat bir daha da ne araç geldi ne arayıp mesaj atan oldu.

Şimdi tekrar bu sorun için mesaj attığımda h** o*** adında bir beyefendi resmen dalga geçer gibi cevaplar veriyor, bekleyen onlarca kupa siparişim var gönderemiyorum ve h*** bey bana sabretmemi söylüyor şaka gibi bir firma.

Hobi
Hobi

Merhaba, öncelikle aldığınız çamurların hepsi değil 2 bidon size göre hatalı çıkmış diğerlerini kullanmışsınız. Ürünü aldıktan 7 ay geçmiş olmasına rağmen değişimi kabul ettik aracımız Antalya gelmişti, Sizi aradık ancak siz Antalya'nın Kemer ilçesindeymişsiniz. Antalya Kemer arası 48 kilometre mesafe var 2 bidonun değişimi için aracın oraya gelip dönmesi mümkün değildi. O yüzden Kemere gelemedik sizde orta yol için ikna olmadınız. Ücret iadesi önerdik siz 7 ay önce ödediğiniz miktarı değil ürünün şimdiki güncel fiyatını ödememizi istediniz. Bu durumun kabul edilmesi mümkün değildir. Size bu durumu anlattık bizi şikayet etmekle tehdit ettiniz. Şikayetinizi çözmek için uygulama videosu çekmeyi önerdiğimizde de “video sihirli mi? Neyi değiştirecek? Ben zaten biliyorum” şeklinde öneriye kapalı söylemlerde bulundunuz. Bize yardımcı olmak için başka bir yol bırakmadınız. Dolayısı ile yardımcı olamadık. İyi günler dileriz.

Irmak sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 15:39
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 23:28

Bambuss Garden Mağduriyet Yaşama