Necati sonuçtan hiç memnun değil

Hiking A30 Bildirim Sorunu

24 Aralık 2023 16:59

Hiking A30 marka telefonu, kurumsal bir şubeden satın aldım. Telefona hiçbir bildirim gelmiyor; ancak uygulamaya girdiğimde bildirimleri görebiliyorum. Uygulamalar arka planda çalışmıyor ve tüm izinlere rağmen bu sorun devam ediyor. Telefon, hız ve arayüz görünümü olarak çok güzel fakat bu sorunlarla kullanmak imkansız. Örneğin, alarm kuruyorum ancak çalmıyor. Aldığım şube, telefonu yenisiyle 22.12.2023 tarihinde değiştirdi ancak yeni telefon da aynı sorunu yaşıyor. Ben, telefonun iadesini talep ediyorum. Bunun için servisin onay yazısı göndermesi gerektiğini söylüyorlar. Bu konunun çözülmesini istiyorum.

18 Ocak 2024 17:19

Sıfır aldığım hiking a30 telefonumda bildirim lerin gelmemesi sıkıntısı vardı teknik servis gönderin yazılımla düzeliyor dedi gönderdim 15-20 gün sonra bugün elime geldi telefon ve tamda tahmin ettiğim gibi hiçbir sorun düzelmemiş ve benim özenle korumalı paketle gönderdiğim telefonu sadece kendi kutusuna koyup hiçbir koruyucu olmadan öylece yollamışlar 700 km yol Allah'tan bir hasar almamış şimdi ben iade işlemi için teknik servisten iade raporu gönderilmesini istiyorum 1 aylık mağduriyetimin giderilmesini istiyorum sinir hastası oldum bu telefon yüzünden yeter artık

10 Ocak 2024 14:32

Sıfır aldığım hiking a30 telefona hiçbir bildirim gelmiyordu teknik servis yazılım atalım düzeliyor gönderin dedi sıfır telefonu servise yolladım 8 gün oldu ulaşalı 2 gündür de işlemde ama haftaya kadar da işlemde olur diyorlar yani bir yazılım atılacak madem 1 haftamı sürüyor bir yazılım şu anda emanet telefon kullanıyorum arkadaşada mahcup oldum sıfır bir telefonda üstelik tüm telefonlarda bu sorunun olduğunu bildikleri halde bu şekil satışını yapmaya neden devam ediyorsunuz madem bir yazılımla oluyor toplayın ürünleri atın yazılımı öyle satın Türk markası ama ülkemizi de kullanıcıya rezil ediyorlar yazıklar olsun.

25 Aralık 2023 09:00 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Hiking İyi Günler Dileriz.

16 Ocak 2024 13:01

Hiking marka a30 telefonu sıfır aldım bu hiking marka telefonlar tamamı hatalı üretilmiş sanırım telefona bildirim gelmiyor yenisiyle değiştik yine gelmiyor ve iade etmekte kolay değil sıfır telefon aldım 1 aydır kullanamıyorum 15 gündür serviste zaten servisin de kendilerinden haberi yok telefonu yanlış adrese kargolamışlar şimdi bir de onla uğraşıyorum 10 günde öyle sürer büyük ihtimal. İnşallah sıfır cihazı kırıp döküp yollamamışlardır gerçi güvenmedim için göndermeden video çektim cihazın hatasız olduğunu. Türk malı diye sahip çıkalım dedik ama çok yanlış yaptım bunlar hem beni rezil etti hem de Türk malı olarak ülkemizi rezil ediyor üstelik bu hatalı ürünleri satmaya devam ediyorlar toplatılması lazım ürünlerin.

Eren sonuçtan hiç memnun değil

A30 Model Hiking Telefonun Bildirim Ve Alarm Sorunları

02 Şubat 2025 11:44
Berkcan sonuçtan hiç memnun değil

Berkcan
18 Mayıs 2024 22:48
Cüneyt sonuçtan çok memnun

Cüneyt
16 Nisan 2024 09:39
"Geri dönüş için teşekkürler"
Orkun sonuçtan hiç memnun değil

Orkun
03 Kasım 2023 21:16